maus Creative Commons License 2002.03.05 0 0 311
Sziasztok! Nos, én nem értek egyet azzal, hogy ahol fizetni kell, ott kedvesebbek a dokik és alaposabb munkát végeznek. Korábban már írtam, hogy beletörték a tűt gyökérkezelésnél az egyik fogamba, nem lehet vele mit csinálni, együtt kell élni a tűvel. Sőt, másik helyen azt mondta egy doki, hogy ez akkor lesz gond, ha esetleg ki kell majd cserélni a gyökértömést, akkor az a tű miatt nem lehetséges. Lényeg az, hogy azóta egy másik fogamat is kezelésbe vették ugyanott, a Profidentnél. Ki kellett húzni, mert a tömés alatt csúnyán szuvasodott és gennyes volt a gyökerek alatt. Hozzá kell tennem, egyébként soha az életben nem fájt az a fog. Nos, nagyon nehéz húzás volt, kb. 5 percig rángatta, mivel ennek is görbe volt a gyökere. Másnap éjjel iszonyúan elkezdett fájni a seb, begyulladt, stb.
Vissza a Profidenthez, másik doki bead szuri, kiszed két fogdarab, kitisztította a gyulladt részeket, bele az üregbe egy gyógyszeres csík, másnap húzzam ki. Amíg a csík benne volt, oké volt, de miután kihúztam ismét baromira fájni kezdett, úgyhogy megint fogdoki. Ezek után már nem mentem vissza a Profidenthez mert elegem lett, hogy semmit nem tudnak normálisan megcsinálni, és mindezért baromi sokat fizetek. Úgyhogy másik dokihoz el, aki mondta, hogy ilyen esetben, ha húzás után begyullad a fog, első hogy röntgent kell csinálni, nem maradt-e benn még valami. Másik pedig, hogy nem elég egyszer beletenni a gyógyszeres csíkot, mert annyi idő alat nem jön rendbe, hanem azt naponta cserélni kell 3-4 napon keresztül, csak akkor gyógyul.
Úgyhogy másik dokinál röntgen, és visszajártam csíkot cserélni pár alakalommal, úgyhogy most 1 hét után végre úgy néz ki, hogy kezd rendbejönni a fog helye.... Úgyhogy ennyire bízzatok magukat "profi"-nak nevező, méregdrága klinikákban...