webvandor Creative Commons License 2002.03.01 -1 0 284
Bi4
figyi, én nem akarok htz nyomdokaiba lépni aki állandóan a maga faszával nyomul elég gusztustalanul. Épp tegnap egy másik helyen. De ha már igy adódott hadd mondjak valamit.
A csajok kedvelik a nagy péniszt, de én aki nem vagyok extrém, csak "well endoved" (kiran után) bizton állítom, hogy ennél 100x többet számit a hozzáértés a nő testéhez. Gázos leírni, de hiába volt jó méretem, ettől még nem élvezte feltétlen a csajom. Akivel viszont jól összejöttünk, megint nem ezt hozza fel, hanem azt, hogy pont akkor vagyok gyengéd és akkor vad, amikor ő pont úgy kivánja. HA "kicsi" lennék, ezt az egészet savanyuszőlőnek foghatnátok fel, így pedig azt kockáztatom hogy ócska dicsekvőnek. Kérlek ne tegyétek egyiket se, elég lesz nekem, ha htz nekemesik, már összeröffentünk pont emiatt. A másik amit az előbb mondtál iaszonnak. Na jó, mondjuk az enyém húsfarok. Én pontosan ezért figyelek ide be, mert iaszon is tanusitja, hogy azzal járhat ez az edzés, hogy piszok nagy lesz az ernyedtméretem. Erre fölfigyeltem, de eddig is gyanakodtam. Semmi kedvem egy szalámival járkálni ami az ágyban is csak kicsit nő meg.
De a te esetedre imho ez nem áll. A sejtekhez nem tudok hozzászólni, de nem hiszem hogy kimeritetted a lehetőséget, és valamennyire még nyujtható lehet, anélkül viszont, hogy lompossá válna. Próba cseresznye. Filó helyett próbáld meg.

kiran
én azt látom hogy nagyon zártkörü topik ez. Csajok szinte egyáltalán nem néznek be, de pasasok se sokan. Jó hogy vannak csendes olvasók is, de csak kb mégegyszer annyi.

iaszon
hehe, én is pont ezt kérdeztem kirantól, aki régen ugyanezzel az inglis szöveggel nyomult. Fel is homályositott azonnal, mi a locker room. (88) Lehet, hogy kiran nagyban műveli ezt a showbiz-t :))))))))

Előzmény: Törölt nick (283)