Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2002.02.28 0 0 88
Akkorhát válaszok szépen, sorban:

81: Egy tükörreflexes Canont nyaggatok, meg volt egy kölcsön digit. gépem is. (Ekkor pár nap alatt készült annyi fotó, mint addig összesen). És mivel a jóra nagyon könnyen rá lehet szokni, azthiszem nemsokára lesz egy saját digitálisom is.

82: Nyulcsi! Nehogy valami bajod legyen!
Hogy az 51-est nem láthatod, arról én tehetek, de a többi nem az én bűnöm! Ha nagyon kiváncsi vagy, győzz meg egy mail-ben, hogy küldjek neked saját, névreszóló példányt. (Ehez persze inkább a feleségemet kell meggyőzd!)

83: Kedves Bibike!
Lehet, hogy valóban perverzió, amit csinálunk, de én örülök neki, hogy ehez a perverz társasághoz tartozhatok! Még mindig jobb, mint álszentnek lenni, és titokban álmodozni az ilyesmiről!
De azért köszi a jótanácsot! Hálistennek politikus sem vagyok.

84: Hot! Köszi az összetartást!

85: Köszi neked is Stonedrop! A "legnagyobb nyilvánosság" számára nem szivesen tenném fel jobb minőségben. Tudod nem szeretném, ha ellenőrizhetetlenné válna a helyzet. Emil szóba jöhet, ha meggyőzöl a jószándékodról!
Amugy a szégyellősöket csak biztatni szerettem volna, egy kis bátoritást adni nekik, hátha vannak olyanok, akiknek már csak ez az "egy csepp" hiányzik ahoz, hogy meglepjenek minket valami néznivalóval...

86: Darki, Gyerünk gyerünk! várjuk a folytatást!
Jól haladsz. Remélem, még soká fogsz "megállni"!

87:Bugri! örülök, hogy te már ennyire beleélted magad!