Adeptus Creative Commons License 2002.02.26 0 0 215
Üdv Commodore plus/4 rajongók!

Nékem is van egy masinám, amit '88-ban kaptam , ált.isk. ballagásra. Egész nyáron gyűrtem BASIC v3.5 -öt, meg a játékokat kazettáról. A szépséghiba csak az volt, hogy ősszel mentem kollégiumba a gép pedig maradt otthon.
Néha leporolom, előszedem a Treasure Island-ot, Icicle works-öt, meg a Hungaroring-et és nosztalgiázom. Aztán mérgelődöm egy sort, mert az ezeréves magnószalagokon sorra döglenek meg a programok.
Flopim sajnos nincs hozzá (annak idején többe került mint a gép és az is drága mulatság volt) pedig jó dolog lenne. Apropó nem tud valaki egy eladót, kipróbálnám ezt a "letöltömaNETről-aztán-PCrekábel+154X-éslentisaprogram-lehetjátszani" dolgot! (5.25-ös lemezt is lehet kapni?)
Vagy még egyszerűbb lenne: _hol lehet kazettán programokhoz jutni_ ?

Mindíg irígykedtem a C64 tulajokra (én a BASIC miatt kértem +/4-est) mert ahoz mindenféle dolgot fejlesztettek (amit meg lehetett építeni): fényceruzát, meg EPROM-égetőt, stb.... Az én programozói tudásom pedig sosem volt olyan jó hogy bármi komolyabb szerkentyűt hozzábiggyesszek (azért volt egy 'fényeffekt' vezérlőm (BASIC-ben írtam egy primitív programot) amit a userport-ra lehetett rádugni :o) !

Ennyi lenne a +/4 és az én történetem. (?)