iaszon Creative Commons License 2002.02.25 0 0 267
Bi4
nahhh, itt vagyok. Azt kérdezed észrevette-e a barátnőm? Nem kezdem megint, ő hogy vélekedik erről, úgyis lenne, aki leugatna, ahogy láttuk itt valakiktől. Arra semmi szükségem, és nem is érdekel. Ha valaki annyira nincs képben, minek szót pazarolni rá? Annyit hozzáteszek a barátnőmhöz, hogy nagyon életvidám, és nem az a jó kifejezés, hogy ellenzi, hanem csak tényleg nem érti, minek ezzel kinlódni. De ez tavaly volt, és mivel nem élünk sajna együtt, nem mondtam neki, hogy csinálgatom. Énszerintem ez a növekedés nem elég ahhoz, hogy feltűnjön, pedig nem vagyunk paplan alatti szeretők. :)))
Amit határozottan észrevett, hogy mikor megmarkolja, vaskosabbnak érezte. :) Pedig az szemre elég szubjektív, és csak a mérés mutatja SZVSZ.
Az is feltűnt neki, hogy sokkal selymesebb a fogása. Ezen jót röhögtem magamban, mert ez nyilván a finom testápoló rendszeres bedörzsölésétől van. Ha nem emiatt lenne, tiszta őrült nárcisztikus lennék nem?
A 3-ik az, hogy mikor meztelenül mászkálok a lakásban egy ideig nem szólt, de aztán rámszólt, hogy miért vagyok mostanában olyan "lompos". Igy mondta. Ezt úgy kell érteni, hogy amikor _nem erekcióban voltam_. Na és az van, hogy erekción kívül is _határozottan_ nagyobb, és nem szokott összemenni a régebbi méretére. Persze mikor masszír megy a saját otthoni fszobában, látom, hogy lomposabb, de az más, akkor még a közvetlen hatás érvényesül, forró, duzzadt stb. De ez amiről beszélek más, és maradandó. Nem vagyok szégyellős, de a múltkor már én majréztam az uszoda zuhanyozóban, nehogymár asziggyék, valakire gerjedek. :)
Most megint mennem kell, de van még valami eredmény, ami SZVSZ számít, legalábbis nekem.

kiran
kösz, ne haragudj, ráér. De nem olvasok olyan folyékonyan angolul, hogy átrágjam magam a cikken és a nüanszokat nem is érteném. Holnap is jó lesz, vagy akármi. Csak ami új, azt fordítsd le. előre kösz.:)