bagdadi tolvaj Creative Commons License 2002.02.14 -2 0 3964
"Nem értem, miért féltek attól, hogy valakinek határozott véleménye van valamiről."

Azt mondtad "félünk"?

"Két éve hajtogatom, hogy az európai muszlimok csak arra várnak, hogy többségbe kerüljenek (amire a toleráns bevándorlási politikánkkal és magasabb szaporulatukkal jó esélyük van), aztán átalakítják a mi világunkat a maguk képére."

Nem, öregem. Az európai muszlimok nem erre várnak. Az európai muszlimok -engemet beleértve- arra várnak, hogy otthon élhetőbb legyen a helyzet, és akkor hazamehetünk.

Mivel neked az emigrációról nem sok fogalmad van (én már 3-szor emigráltam ide-oda-amoda), akkor tudd meg tőlem, hogy:

1) Ennek semmi köze a vallásnak.

2) Az ember oda emigrál, ahol biztonságosabb az élet. Az Öböl-háborúban emberek százezrei menekültek Iránba, és Jordániába. AZért, mert ott biztonságosabb volt. 1956-ban a magyarok nyugatra mentek, mert ott volt biztonságosabb. A lengyelek is nyugatra mentek '82-ben, mert ott biztonságosabb volt. Nem azért menekülnek az emberek, hogy másokat kitaszítsanak a helyükről. Sajnos erre is van példa, mégpedig Izrael. Európa nem lesz Izrael a muszlimok által.

Aki hosszú ideig emigrációban van, az nagy valószínűséggel asszimilálódik. Ez sem vallás függő, mint ahogy te mondod, hanem egyén függő. Ugye rengeteg magyar vándorolt ki nyugatra 1956-ban. Ugye elég sokat kellett "várniuk" a rendszerváltásig. Ennyi idő alatt mindenki ott ver gyökeret, ahol van, és nagyon kis valószínűséggel tér már haza. Ez minden emberre érvényes.

Szóval hiába szövegelsz itt Európa lerohanásáról, meg hogy szaporodunk mint a nyulak, meg hogy kihasználjuk a "magyarok méhét". Ezek csak a te szokásos gusztustalanságaid.

"A nézeteimet 911 és fogadtatása a muszlim világban "fényesen" igazolta. Nem tudom, hány halott és hány muszlim örömünnep kell még ahhoz, hogy felnyíljon a szemetek: számukra mi a vallásuk ellenségei vagyunk, mert máshogy élünk, van pénzünk, ihatunk alkoholt és ha akarunk, azzal fekszünk le, akivel akarunk."

Semmmi sem igazolta nézeteidet, ha már nézetnek nevezzük állandó idegen-gyűlöletedet. Az iszlámnak nem a másvallásúak az ellenségei, hanem az iszlám-ellenesek az ellenségei. Senkit nem izgat, hogy másképp "éltek", meg pia, pénz, nő. Elhiheted nekem Bagdadban is van pia, meg nő, meg lóvé. És nem csak Bagdadban. A szaudik szoktak küldföldre menni félrelépni, meg inni, ez igaz. Erre a célra Irak, Szíria, Libanon, Egyiptom megfelel nekik.

"A muszlim bevándorlók alkalmazkodásra, asszimilációra képtelenek, az értékeinket nem veszik át és nem is tisztelik (zászlósztori)."

Ez nem így van. Asszimiliálódnak, sok első generációs emigráns már keveredik is. Onnantól kezdve már be is olvadt. Van aki elveszti identitását, van aki nem. Ez -ismét- nem vallás, hanem nevelés függő dolog.

""Karitatív" alapítványaikban és mecseteikben terroristákat toboroznak és finanszíroznak (Németország, Franciaország, Anglia, és már Budapest is)."

Hát ha az újságok mondják... (főleg a Vasárnapi Blikk...)

Előzmény: Törölt nick (3940)