Melxor Creative Commons License 1999.03.08 0 0 30
Valaki irta itt a kereskedelmi adokat. F@... a seggukbe. Voltak, akik probalkoztak vele: a kerulet vezetese (jegyzo+polgarmester) elsumakoltak legalabb szazmilat, ami nem is lenne gond, ha nem ket tucat ember lakasa banta volna. Hosszu ido utan az RTL Klub kotelnek allt. A maga stilusaban berontott a polgarmesterhez, bekapcsolt kameraval, kezeben lobogtatva az egyik arulkodo dokumentet: ezt miert irta ala? Valoban maga irta ala? Erre a p.m. magabol kikelve uvoltott: a k@rva anyatok, kitol kaptatok, huzzatok a f@...ba, es ily kulturaltan zajlott a tarsalgas. Utana felhivtak haverom, hogy az interju ok., remek volt, este leadjak. Aztan azota sem adtak le, a kazetta meg elveszett.
(A Nepszabadsagnal aki foglalkozott az uggyel, lealitatott.)
A jegyzo meguzente, pereljek csak, o, mint onkormanyzat per es illetekmentes, es ugye akar negy-ot evig elhuzza a pert. Azok, akik ket-harom gyerekkel ott maradtak fedel nelkul, nem fogjak tudni fizetni az ugyvedet, orulnek, ha az alberletre futja.
Egyebkent mint a fenti is mutatja, jogrendszer van, sot nagyon is. Ha kevesbe lenne jogrendszer, a jegyzo meg a p.m. mar a dunan uszan lefele, egy-egy golyoval a fejeben.
Sajnos a rendorok meg valoban barmit megtehetnek, de meg sajnosabb, akinek vastag a bukszaja, az meg barmibbet megtehet. (Csaszar Elod, vagy Tocsik, hadd ne soroljam.)

.