RolandTT Creative Commons License 2002.01.17 0 0 8477
Akkor sorjában.
Nem tudom, hogy Budapesti vagy-e, de ha nem akkor csinálok Neked egy képet a BR 52 aljáról, hogy lásd milyen jól alkalmazkodik a kis ívekhez is.
(Mint már írtam Matiznak is -megint dicsekvésből-, nem felejtek el semmi ilyen dolgot, pl., hogy ígértem Neked, hogy tovább beszéljük ezt a BR 52 dolgot.) Nagyon röviden annyit, hogy a Tillig egyik legjobb konstrukciója, az ára borsos, de sajnos pl. az általam említett és szeretett BR 35-höz képest jobban megéri az árkülönbözetet. (Megint, hogy érthető legyek igaz, hogy drága, de ár teljesítmény szempontjából jobb vétel mint pl. BR 35). Mivel a tesztek írásához nem lesz mostanság időm -pedig itt van ám minden modellé a fejemben- így nagyon röviden itt: MINDEN TT-s nek!
A Tillig BR 52-es mozdonya nagyon jó konstrukció, kis gyerekbetegségekkel ami viszont ingyen orvosolható, -mint ahogyan azt Dr. Rétfalvi úrnak is mondtam Modell Kit-ben és megfogadta-: A szerkocsi hajtás jó, de ha a vadonat új mozdonyodnak "repedt fazék" hangja van -mint nekem az összesnek!- akkor szét kell szedned és a motort és a fedő kasztnit jobban a helyére, kell tenned! Ennyi. Nagyon finom lágyjárású lesz. Részleteket, ha Valaki elakad szívesen írok, nem nehéz a dolog!
Szia.
Előzmény: seTTebello (8444)