lkati Creative Commons License 2002.01.14 0 0 77
MrZoleeka: a park nem kis részét adták el, ahová több új áruház, többek között egy nagy könyvesbolt jön majd. A tó mellett BP-felé egy mindössze pár méteres zöld csík marad, és ennek a csíknak egy részére is vmi csarnokot akarnak építeni. A jelenlegi szemét, világítás és stb. dolgokon valóban javítani kellene, de nem azzal, hogy eladjuk és lebetonzzuk az egészet. Nekem még vannak emlékeim, hogy az ált. iskolával milyen szívesen mentünk tanórán belül és kívül ebbe a parkba, ez azonban mostantól úgy tűnik végleg a múlt homályába vész.

A képviselőtestületi üléseket pedig nézzétek szorgosan a KTV-n, mert állítom, hogy jobbak, mint az átlagos amerikai filmek. Tragikomédia. Vannak az általam vmire tartott képviselők(kevesen), a demagógok, meg a több év alatt két szót nem szóló Bólógató Jánosok. Röhej...

Egyébként könnyen meglehet, hogy jön még kutyára dér, azaz Kalászra Harcsa, bár a Kulin és a Harcsa teljesen egy követ fújnak, azaz egyik se jobb a másiknál. Ezzel együtt a Harcsa több éves munkáját becsülöm, de ezzel az áruház botránnyal túllőtt mindenen!