A hely szelleme Creative Commons License 2002.01.14 0 0 76
Hááát az a helyzet, h utánaszámoltam és eldöntöttem, h nekem mégsem ér meg a kábelnet annyit, amennyibe kerül. Úgyhogy ünnepélyes keretek között lemondtam a Kábelnyetet. Jó nekem a régi rongyos modem még egy db-ig. :-)

Szépen alakulnak a vélemények Metro- és Corailag... Hát elég hervasztó ez a mi sokfelvonásos, zavaros Metro-sztorink. Engem eléggé elszontyolított, amikor '98 nyarán a kis részvétel miatt sikertelenül zárult, kétfordulós népszavazás után (legyen-e Metro) bejelentette vmi vezető a Kalászban, hogy akkor az emberek nagyobbik része tehát támogatja az áruház megépítését. Ahelyett, hogy kiírtak volna egy következő fordulót. Amúgy a szavazáson az ellenzők voltak (nem is kis) előnyben...

Aztán egy jó darabig valahogy mégis az terjedt el a köztudatban, hogy nem lesz Metro. (Nem ezért is mondott le a Harcsa?) Aztán amikor a Kulin lett a polgármester, hát nekem az ő működéséről az első emlékem az, hogy a Kalászban olvasom, hogy hála az égnek, mégis lesz Metro, mert idáig törvénytelenül mentek itt a dolgok Metroügyileg, de most már aztán a helyére került minden.
:-(

Előzmény: MrZoleeka (75)