eszgab Creative Commons License 2001.11.23 0 0 52
Sziasztok!

Sajna a jo szerszámok nagyon drágák de csak egyszer kell megvenni és ha a gazdájuk szakszerüen használja és megbecsüli őket akkor hosszu évekig jo szolgálatot tesznek.Tapasztalataim röviden.A BÉTA nagyon elterjedt de ár/minőség vagy érték aránya nem tul kedvező.Ezenkivül az állitolagos örökgarancia is kb. 10 évre szol.Már kétszer is elhajtottak mikor megprobáltam 1-1 törött BÉTA szerszámot kicserélni mondván, hogy ez egy 20 ével ezelötti széria volt.Csavarhuzoi nagyon sz@rok voltak.
WÜRTH: nagyon jo de drága és kevés helyen lehet kapni,A raktáruk illetve üzletük valahol Budakeszin vagy Börsön van.
USAG:hasonlo paraméterek mint a BÉTA.Üzletük Bpest XIII.ker Forgách u.Nálunk nem elterjedt szerszám.
Kamassa:A csillag-villás készlete jonak tünik,a többi egy-két szerszám ami van belöle nekem nem jött be sorra tönkre mentek.
Belzer,Hazet:Jo minőség de árat nem tudok,elvétve kapni itt-ott őket.
FACOM:A szerszámaim nagy részét ez a márka teszi ki.Jo monőség de drága és állitolagos örökgarancia./meglátjuk 20 év mulva!!!/A crova készletei nagyon erősek de nem olcsok csavarhuzo készleteik nagyon jok és nem drágák.Tőbb helyen is árulják Őket.Bp IX.k. Táblás u. Berner KFT
Bp.XIII.k.Forgách u. 14 Birner
stb......
Snapon:Amcsi szerszámok nagyon jok és nagyon drágák.Forgalmazojuk;GATS KFT Budaörs /a neten is fenn vannak/Aki ezekkel a nagy vasakkal foglalkozik érdemes náluk körül nézni.Csak jol tömje ki elötte a pénztárcáját.
A féltengelyanyákhoz kb. 11éve vettem egy 30-as fejet és egy hajtoszárat 1 colost.Márkája Sthanvil.Ez akkor 6000Ft körül volt több mint az akkori havi fizetésem.Nem bántam meg.Még nem volt csavar vagy anya ami ellen tudott volna állni neki pedig már két méteres cső is volt rajta.A szerszámnak semmi baja mind a mai napig.
Bocsi ha hosszu lett.
Üdv! eszgab