crash__override Creative Commons License 2001.11.13 0 0 7042
Sziasztok,

Mit szeretnenk latni a lapban ? Olyan dolgokat, cikkeket, amiert erdemes megvenni.

Legyen modellteszt. Ne ilyen, hanem pl. egy Miba szintu. Latta mar valaki, hogy hogyan nyuzzak meg a mibasok a modelleket ? Alaposan.

Jellegrajzok, modellepitesi tanacsok. Pl epuletepites sorozat. De ne ugy mint anno a TV-ben a szomszedok, hogy mire belelendultel, vege is volt. Legyem ket oldal, normalisan, ne rizsazva, arrol szoljon, amirol kell. Meg kell nezni pl. a Modell&Makett c. ujsagban a vasutmodellezes szekciot (pl az utobbi idoben nyomjak a modulepites sorozatot... ) Nna, az teljesen jo.

Legyen benne elektronikai sorozat, pl kulonfele terepasztal-vezerlesek a Roco billentyuzettol a Digitrax-ig.
Ja, ha mar DCC : ne mar olyan legyen a DCC rovat, amilyen. Valami olyanrol kellene irni, ami erdekli a nepet. Nem azt, amit egy kezdo apuka is meg tud csinalni a mozdonyhoz adott utmutato alapjan.... Hogy muxik a dolog, vonatbefolyasolas, vaganyfoglaltsag.

Gepekrol ismerteto... Bemutatjuk pl. a BR118-at, egyebek. De ne egy oldalon, 500 karakteres sorozatban... masfel, ket oldal, miert, kinek keszult, miert tok jo / rossz, ki hasznalta, ki, kit szidott miatta, egyebek.

Terepasztalrajzok, stb...

Sok ez ?

Ezek a dolgok tennek olyanna a lapot, hogy megvegyem, es minden megjelenest koveto elovasas utan a polra rakjam, es erdemes legyen megorizni.
Szoval, ha valami ilyesmi lesz, akkor megveszem....

Crash_