ready Creative Commons License 2001.11.04 0 0 46
Es te miert hiszed (hit:altalaban valaminek a bizonyitekok nelkul valo elfogadasa!!!!, pl romai kereszteny hit, stb...), hogy itt egy Hitler fele orultrol van szo????Ismered?netalan szemelyesen talalkoztal vele???Ez kb olyan mintha kezebe adnal egy termeszeti nepnek egy tv-t...nem sok mindent tudna vele kezdeni, sooooooooot.A foldon x-fele ember el.X felek a normak, x-felek a torvenyek.Es egyik x allam sem feljebbvalobb a tobbinel.(meg az USA sem, pedig azt hiszi...hohohoo melyik is all kozelebb hitleri eszmekhez???)Te sem orulnel ha rad kenyszeriteni folyamatosan valaki az akaratat.Itt egyik sem jo vagy rossz...Itt emberek vannak, akik nem egyformak.Itt emberek vannak, akiknek a lelkebe gazoltak.
Hogy miert is harcol ez az ember?Mert tamadjak...nem mindegy...te is harcolnal ha az eleted forogna veszelyben, akar kozossegileg akar nem.
Aki meg azt mondja hogy nem vallasrol van szo, az teved..Amerikaban, hm mennyi zsido is van "olyan" poziciokban?????

Tudod. te meg tipikusan olyan vagy aki mindent elhisz a medianak, meg hiszel abban, ha valakinek segget nyalunk az nekunk is segiteni fog...pedig eddig ezt meg mindig megszivtuk...

Egyebkent meg nem mindegy hogy gondoljak masok?miert hulyezed le oket?Ha igy gondoljak hat hadd gondoljak...Mindenki mas.Ezt el kellene vegre fogadni!!!!

Előzmény: Mr Spock (38)