RolandTT Creative Commons License 2001.10.23 0 0 6637
Ja és abból az eddig összest ami megjelent (2001-es újdonság), mert mindet lerendeltem még azokat is amelyek csak a neten jelentek meg a Tillig honlapján, ráadásul kép nélkül pl ÖBB V36 (Nr:02600)+vagonszett stb.!!
3 dolgot szeretnék még mondani, ha szabad a T. Publikumnak.
1. Nem nagyon örülök neki, hogy a gyártok lenézik a Magyar piacot, ezért is akartam ezeket a képeket feltenni!
2. Ezen nyers képek "mögé" lassacskán egy komoly terepasztal épül, melyekhez rengeteg alapanyag már meg is van. Tehát én úgy gondoltam, hogy mindez a weben nyomon követhető lesz mint Matiz asztala. De ehhez idő kell és addig is legyen valami.
3. Készültem 3 írással is: 1. az összes eddig megjelent TT Zeüke, BTTB, Tillig, Roco, PMT, Brawa, Gützold, és 5db Jatt mozdony tesztje, mind: max., min., átlagos sebesség, vonóerő, ezek értékekkel, valamint szerelhetőség, viselkedés a pályán, és pár soros saját jellemzés. Ezekhez készítettem fotókat a szétszedett mozdonyokról, de még nincs kész mind, mert nagyon sok van.
Én még az összes újságban megjelent teszteket összegyűjtve sem láttam ilyen teljes képet!
A 2. a házakról készül éppen most is, saját fotókkal illusztrálva (Auhagen, Faller, Kibri teljes TT-paletta) + Vollmer H0, mert építész lévén éppen a méretarányokat taglalom.
Na azt hiszem nem taglalom tovább, mert így is hosszú lett, de mindezek elkészülte is még sok időt vesz igénybe, és nem tudom, hogy érdekel e valakit, valahogy a H0 iránt nagyobb érdeklődést látok a fórum részéről.
Bocs a hosszért