SZOLI Creative Commons License 2001.10.21 0 0 82
Kedves Desire

Milyenek a vietnámi csajok?
Nekem nagyon tetszenek. Szinte mind nagyon szép, karcsúak, pici formás fenék, pici formás mell, bársonybőr. Minden pici rajtuk, de azért minden megvan és olyan gyönyörű, hogy nem is kell nagyobb :-). És nagyon kedvesek. Egészen mások mint az európai lányok, nem csak külsőleg, de az egész viselkedésük is. Lentebb irtam hogy mindig vidámak, és nevetenek, és rengeteget beszélnek. Ezért azt lehetne hinni, hogy kis butuskák, de ez nem igaz. Nagyon is okosak. A vietnami családokban bár felszinen a férfi az úr, de kemény matriarchátus van :-). Általában a nő a főnök. A legtöbb boltank, étteremnek, magáncégnek nő a főnöke. A vietnami férfiak véleményem szerint általában, meglehetősen buták és lusták. De nagy macsók, ami elég hülyén tud kinézni egy 160 cm-es ürgénél. A katonásdihoz, meg a rendőrösdihez jók, meg az állami cégekben, minisztériumokban napotlopni. De én dolgozni itt hanoiban igazábol csak a nőket látom. Ez alól kivétel a parasztok, és az értelmiség egy része.
Szóval a vietnami lányokról szinte csak tiszta jót tudok mondani (azért vannak hülyeségeik is rendesen). Nem véletlen hogy nem is volt igazi katona az az amerikai aki nem vitt haza egy vietnami feleséget a vietnami háború után :-). (a vietnamiak "amerikai háborúnak" mondják :-))

Érdekes hogy az én ismerősöm is, aki volt japánban, elég lesujtó véleménnyel volt a japán nőkről. És az az igazság, hogy az igazi gésák szerintem csúnyák :-). De azért szivesen elmennék megnézni személyesen is őket :-).

Előzmény: Desire (80)