ritakoala Creative Commons License 2001.09.20 0 0 283
Ugy látom soha nem lesz vége a találgatásnak, arrol hogy mi vagyok. Fiu, lány, hideg, meleg, langyos, pincehideg, öreg, fiatal, kiskoru, aggastyán, elhájasodott vén kurva buzeráncs stb.
A napokban láttam egy magyar filmet és azota mindent értek.
A filmen Bessenyei Ferenc azt mindta: "Ha hazudni akarunk, mondjuk el az igazságot, azt ugysem hiszi el senki". Kár, hogy ezt eddig nem tudtam.
Akkor most ennek megfelelöen válaszolok a találgatásra.
Fiatal koromban nem tudtam fiu vagyok e vagy lány. Vagyis hermaphrodita voltam. Azután átestem egy operácion, amit kasztrálásnak hivnak. Igy most mint eunuch tengetem az életemet itt, amit Atya börtönszigetnek nevezett. Ennek ellénere nem mennék vissza a "legvidámabb barakkba".
A sorsom nagyon szomoru. Szerettem volna háremörnek szegödni egy igazhitü háremébe, de félek a terroristáktol. Testi hiányosságom miatt más feladatra nem vagyok alkalmas. Férfiasságom és nöiességem teljes hiánya gátlásossá tesz. Nem merek kezdemenyezni a szerelemben, pedig jo lenne találkozni valakivel, aki elfogadna azt, hogy nem tudok nyujtani semmit.
Ezért kezdtem irni a topicra, és reméltem, hogy valakinek megesik a szive rajtam, és megsajnál. Sajnos nem igy történt. Orömmel olvastam, hogy buzinak néztek, de töketlennek soha. Igy felcsillant valami reménysugár, sivár életem egén. Ezekszerint még melegnek jo vagyok. Ez is valami. Az életben soha nem szabad a reményt feladni.
"A felhök fölött mindig kék az ég".

Remélem sikerült minden kétséget kizároan bizonyitanom a "teljesen másságom" lényegét, és az ellenzék nem kételkedik többet.

Ha lehet valaki irja meg mi a hivatalos neve a popsinak es a puncinak MO-on. Levelben sokan figyelmeztettek, hogy a pina es a segg nem jo ekkor valtoztattam neveket, de ez se jo.