bond_007 Creative Commons License 2001.09.19 0 0 906

Nos, összeszedem magam és végre megpróbálom leírni az olaszországi eseményeket. Csak szépen sorjában…
Úgy a negyedik-ötödik napon kezdődött a kavarás. Mint említettem 4-en voltunk nyaralni, a barátom, az ő barátnője, a barátnőm és én, így a helyes sorrend. Plussz az autóm, de az most nem számít. Szóval jártuk Dél Franciaországot, Monacót, Olaszországot, ahogy kell: sátor, szuper magyar aknakonzervek et cetera. Minden jó volt, az idő, a kedvünk, mígnem jött, ami jött. Azt hiszem lényeges, hogy a kis csapatunk régi mag, állíthatom, hogy egymás legjobb barátai voltunk, s tulajdonképpen vagyunk is. Na, de vissza…
Helytakarékossági okokból csak egy sátrat vittünk magunkkal. A sorrend: Anna, én, Attila, Ági. Qrva meleg volt mindig, éjjel is 28 fok körül baktatott a hőmérő. Én jól bevált szokásomhoz híven csak a fogsoromban aludtam, plussz a hálózsák fele. Na, aztán egyik reggel arra ébredek, hogy a az arcomat csókolgatja vki, gondoltam is magamban, Anna már megint korán kelt, de amikor kinyitottam a szemem, Attilát láttam magam előtt. Hirtelen odaszóltam, hogy mit csinálsz? ő megriadt, s megkérdezte, miért mi van?
- Majdnem lesmároltál!
- A francba! Eltévesztettem az irányt, bocs!
Majd idétlenül rámmosolygott és átfordult Ági felé.
Akkor egy rövid pillanatra átfordult az agyamon, hogy tulajdonképpen nem volt rossz, de Anna felé fordultam és aludtam tovább. Fura, mert amellett, hogy valóban vonzó srác a barátom (no boyfriend) nem gondoltam korábban arra, hogy mi lenne ha…
Aztán nap közben a fürdőzés közben többször előfordult, hogy masszív merevedésem lett a vízben, ha rágondoltam. Ennek örömére, és levezetésére keféltünk is Annával egy jónagyot. (Amúgy megjegyzem elég nehézkes vizibiciklin ilyen műveletet végezni…) Végül orgia után, meg az esti sörözés után, ahol kicsit többet ittunk mi fiúk a kelleténél, bár be nem rúgtunk, csak röhögtünk, mint az idióták, indultunk vissza a kempingbe. A lányok persze nem bírták a sör hatását rajtunk, így visszamentek a városba. Mi a sátorig elevickéltünk, majd beestünk. Jött a kászálódás…
- Ez a te helyed!
- Nem, én jó helyen vagyok,
És hasonló magasszintű csevelyek zajlottak le. Na és jött, aminek nem kellett volna. Elkezdtünk birkózni a helyért, melyik melyikünké. Aztán összekarolkozva megálltunk egy pillanatra. Attila mélyen a szemembe nézett, amennyire tudott. És hirtelen megcsókolt. Csak egy pillanatra.
- Mit csinálsz? – kérdeztem rögtön.
- Ne haragudj rám, de nem tehetek róla. Reggel óta, ami tényleg véletlen volt, csak erre gondolok. Hogy hozzád érjek, megcsókoljalak.
- Tényleg?
- Igen.
- Fura, mert amikor Annával keféltünk, azon a hülye vizibiciklin, rád gondoltam.
Aztán gondolkodás nélkül folytattuk, ahol abbahagytuk. Nem csókolóztam gyakran ilyen hevesen. Főleg a legjobb barátommal. Levettem róla a pólóját és nyalogatni kezdtem a mellbimbóját, ami rögtön megkeményedett, libabőrös lett, de nem gondolkozott, az ösztönei vezérelték. Letépte (szó szerint) a trikómat, rámhajolt és csókolt, ahol ért. Egyre lejebb: a nyakamat, a mellbimbómat szívogatta, a köldökömet, és nem állt meg. Kezdett a nadrágomhoz érni és tudtam, nem fog megállni. Lehúzta, én felszisszentem, mert a farkam, már úgy bedurrant, hogy alig bírtam a gatya feszítését. Rábukott és szopta, facsarta belüle a nedveket, mindent, ami csak elhagyhatja ilyenkor az ember farkát, az az enyémből is kijött. Aztán jött a folytatás, nem hagyta sokáig, hogy én is csináljak vele valamit. Úgy tűnt, kíván engem és ezt a vágyát akarja előbb kielégíteni, aztán a többi. Azt nem akarta, hogy a szájába élvezzek, így a szakadt trikó lett az áldozat. Nem tudom mikor jött ki belőlem ennyi „anyag” (azért írom így, mert utálom a g..i kifejezést és azt is így közbevetve benjámin és Coito, amikor harsogjátok az „ömöljön a g..i!” kifejezéseket, bocs a közbeszólásért, de már korábban is zavart).
Nna a folytatásban én jöttem hasonló megnyíilvánulásokkal, mint Attila tette. A legfurább az volt, amikor megkért, hogy keféljem meg. Mondtam, hogy azt most hagyjuk egyenlőre, gumi meg amúgy sem volt nálam. Durva, de akkor gondoltam először Annára, mert az ő táskájában volt a cuccos. Én állatira kifáradtam, de Attila is. Úgyhogy félig a sörtől, félig a szextől ittasan aludunk el tök meztelenül egymáson keresztbe fekve.
Éjjel aztán betoppantak a lányok is, mi meg egy szál fogsorban aludtunk össze”melegedve”. Örülök, hogy nem tudtak felkelteni. Bár másnap nem kaptuk ágyba a kávét, és fagyos volt a hangulat az autóban is. Azért én megkérdeztem Attilától, hogy emlékszik-e a tegnap estére.
- Igen – jött az egyértelmű válasz, mindenre emlékszem
- Ééés?
- Nem bántam meg semmit! Komolyan mondom.
Arra gondoltam: most mi lesz „elvtársak”? Aztán csak nagyobb lett a káosz…
Előzmény: benjámin (873)