szurkemedve Creative Commons License 2001.09.13 0 0 35
Nagyon nem akarjátok megérteni, miröl beszélek. ELOLVASTÁTOK Hüségteszt topicot????????
A Tested a TIÉD. Azt csinálsz vele, amit akarsz. Viszont a kedevseddel való viszonyod változik aszerint, hogy mit teszel vele !!!!!!!!! És azt igenis joga van tudni a kedvesednek is, hogy mire számíthat,vagy tisztázni kell vele, hogy le van szarva, hogy öt érdekli, hogy mi történik a testeddel. Feltéve, ha a hüség elvárás. Ezekután a kedvesed eldönti, hogy így is jó, vagy inkább elmegy. Ami nem müködik, hogy látszólag csak a kedvesednak adsz kefélési jogot atestedre, ugyanakkor magadban úgy gondolod, hogy csinálok amit akarok. A csinálok amit akarok NEM JELENT feltétlenül kefélést. Csak éppen lélekben becsaptad a kedvesed, aki azt hiszi, hogy ha máshol akarsz kefélni, akkor elötte szólsz, hogy vége a kapcsolatotoknak. Így sem érthetö??
A gyanusítgatás, nyomozgatás szerintem sem módszer. De ha egyik fél részéröl felmerül a gyanú, akkor azt mindkét részröl tisztázni illik, és ha pedig túl sokat gyanusítgatnak valakit alaptanul, akkor mondja azt, hogy köszi elég, és odébbállok.
A hüség nem bizonyítható, és ha az egyik fél át akarja vágni a másikat akkor úgy vágja át, ahogy csak akarja. -- HÜSÉGTESZT topic !!!
Előzmény: nagypatkany (33)