Törölt nick Creative Commons License 2001.09.06 0 0 186
Komolyka!

igaz, hogy nekem nem műtötték a fogamat, de nem volt egyszerű mégsem a húzás, ezért jöttem ide írni neked. mind a négytől meg kellett szabadulnom, és nekem az egy-egy oldalon lévő fogaimat egyszerre húzták. az utolsó fog volt persze a legmacerásabb, nem is fért ki, így vágni kellett, meg moccanni sem akart, így kb 3/4 óra volt csak az utolsó! a többi összesen pár perc, de mindezek ellenére azt mondom, ne félj!!! egyáltalán nem olyan borzasztó, kicsit bedagad utána, de másnap már tudsz majd enni normálisan a másik oldalon. (én a dokinénimnek mondtam, hogy a fogszabályzó sokkal rosszabb, mint a húzás, mert azon legalább hamar túlvan az ember)
egy nagyon profi dokinál voltam, kaptam antibiotikumot utána, és folyamatosan mentem kontrollra, mostanra semmi bajom, pedig ez kb 2-3 hónapja volt (egy hónap a két húzás között)
sajnos a vésésről nincs információm, de az a problémás fog ketté is tört, mégis sikerült megszabadulnom tőle. mindenképpen olyan dokihoz menj el, akiben 100% megbízol, a tudásában, tapasztalatában, még ha picit drágább is, hidd el, megéri!! nekem maga a doki mesélte, hogy volt egy lány, aki két évvel!! a húzás után is járt ecsetelésre, mert valami nem stimmelt.

sok szerencsét, és ne félj, de azért bizti, ami bizti, valaki kísérjen el:-)))

Előzmény: Komolyka (183)