Törölt nick Creative Commons License 2001.08.31 0 0 5789
Szerintem hosszú. A 119-eseknél lehetett kavar, mert abból több kaszni létezett/ik.

Más. Vásároltam ezt-azt. Megvettem a BRAWA féle peron-széleket, 4 csomagot. Tökéletesen számoltam, elég lett. Nagyon jól néz ki, örülök, hogy nem kezdtem neki gányolni a papírral, az közel sem lett volna ilyen. Viszont, a hozzá kapható lapok elfogytak, nincsenek, a Noch lapjai meg vastagok erre, akkor most mi legyen? Nekifogjak szerintetek gipszel kiönteni a közepét? Nekem úgy jobban tetszene, mert szerintem a széle a lényeg, de kíváncsi vagyok mit gondoltok... Ha megveszem a gyári BRAWA lapokat, azokat le kell szabni méretre, valószínűleg elrontanám pár helyen....
Vettem Busch járdát is, mert a saját kezűleg készített nem tetszik. Ebből csak két csomaggal vettem, de úgy tűnik ez is elég lesz, sőt, még egy kis parkot is ki tudok alakítani belőle!
A peronhoz világításképpen Viessmann peron-lámpákat vettem. Ezekkel csak az a gond, hogy mindegyik zárlatos, az összes !! Viszont valószínűleg nem vennék vissza, mert felbontottam a csomagolást...mivelhogy ki akartam próbálni. Szétszedtem kettőt, ki lehet javítani, egyszerűen gagyi konstrukciójúak :-( Mindegyikben két izzó van, az egyik megy, a másik vezetékezése zárlatos. Jó, nem?

No, üdv!

Előzmény: Törölt nick (5785)