m23 Creative Commons License 1999.02.25 0 0 7
Törökország tagja lehet a NATO-nak, de az EU-nak nem, többek között hasonló dolgok miatt. Magyarország sem lehet tagja az EU-nak addig, amíg ilyenek vannak. Jó nagy hírverést kell nyilvános fórumokon csapni, akkor nem engedik az ügyet elülni.

Már megbocsáss, de nehéz elképzelni, hogy a pincér barátodnak (pénz hiányában) nem volt olyan ügyvédje, aki ne emlegette volna a Nemzetközi Émberijogi Bíróságot.

Ettol függetlenül ez egy balkáni vonás, illetve tipikusan kelet-európai. Az oroszoknál - ha jól emlékszem az adatra - minden negyedik embernek ült valaki közvetlen rokona börtönben. "Kicsinységekért", miközben a maffia...

Azért az angol bébiszitter esetét se felejtsük el a közelmúltból, akire a jenkik elso körben életfogytot akartak rávarrni szándékos emberölésért. Vagy az ausztrál lelkészfeleség esetét (lásd Sikoly a sötétben, videotékában kölcsönözheto), akinek indíték megfogalmazása nélkül, puszta ellenszenvbol osztottak életfogytot mert egy dingó megette a kisbabáját. Mai napig nem kértek tole hivatalosan bocsánatot a tönkretett családjáért.
Előzmény: shadowrun (6)