_kenzo_ Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1640
Ez aztán az aljasság. Egy elfogult embertől hallani véleményeket a deviáns életükkel kapcsolatban.

Aki elolvassa a hozzászólásodat, az remélem el tudja dönteni, hogy ki az elfogult. Szerintem az az uszítás az aljasság, amit te itt lezavarsz.

Nézzünk egy-két példát:

- milyen film lesz, mi a tartalma, az titok! egészen a vetítésig. Nem kötelezô elmenni. Ez egy olyan sátor, aminek a puszta léte is veszélyeztetve van, nem egy másodpercekre pontosan megtervezett precíziós műszerekkel végzett agyműtét. Gondolom zavar, hogy a beszélgetés lefolyását sem közölték elôre. Bármikor betoppanhat egy szatír és akkor ki tudja mi lesz a gyemekeinkkel.

- Ún. homofóbia műhelyfoglalkozás. Érzékenyíteni fogják a résztvevőket a meleg diszkrimináció ellen és hogyan tehetnek ellene majd saját életükben. Mi ez, ha nem agyi kondicionálás egy deviancia későbbi tűrésére? Tovább nem fokozom... Késôbbi tűrés, meg deviancia... tényleg ne fokozd. Tűrni azt kell, ami valamilyen módon fájdalmat, kellemetlenséget okoz neked. Az a helyzet, hogy Magyarországon a többi kisebbség problémája is a szônyeg alá van söpörve ilyen érvekkel, hogy "ôk tehetnek róla, hogy sötét a bôrük, miért nem tanulnak" és hasonlók. Inkább nem kérdezem a véleményedet. Neked hiányzik a világképedbôl, hogy ami nem a te viselkedésed, az nem feltétlenül deviáns.

- családon belüli erőszakkal foglalkozó tréningek. Itt megint csak visszautalok a fent említett megjegyzésemre: "te lány, most gondold meg magad amíg nem késő!"
Azzal, hogy tagadod a családon belüli erôszak tényét, még nem szűnik meg. A sátor nem kizárólag a melegekkel foglalkozik, hanem másfajta témák is vannak. Ne mosd össze a dolgokat. Itt NEM ez a téma. A homoszexualitás nem besélgetés utján terjed.

- a csúcsok csúcsa: nem orvossal vagy pszichológussal, hanem igazi meleggel és leszbikussal való kötetlen beszélgetés
Te, mint a kérdés nagy szakértôje, honnan szerzed az információidat, mesélj! Akkora barom vagy, hogy nem vagy képes felfogni, hogy a melegek el tudják mondani, hogy kik ôk, a Bli*k viszont NEM! Te még az életedben nem beszélgettél melegekkel, és ezt kategórikusan vissza is utasítod. Ha fogalmad sincsen a témáról, és azokról az emberekrôl, akik ellen oly bôszen kardot rántottál, akkor neked kell a pszichológussal beszélgetned.

Előzmény: webster (1639)