Először is köszi mindenkinek a dícséretet, de azért nem kell túlzásba vinni!
Az az igazság, hogy készültem is rá elég sokat (amennyit munka mellett 1 hónap alatt tudtam), meg hát a gumiválasztásom is szerencsés volt. Bárki bármit is mond, a slick guminak szinte sehol nem éreztem hátrányát, sőt! :))
A Vörös dagonyától lefelé pl. nekem 61 volt a max., amit egy srác ügyesen ki is használt és beállt mögém szélárnyékba. Szerencsére nem sikerült annyira kipihennie magát, hogy ne hagytam volna magam mögött könnyedén a Sikárosi farakodó utáni emelkedőn.
Ha viszont egy kicsit is nedves lett volna a talaj, akkor sok helyen szívtam volna a gumival. A rázós ösvényeken viszont iszonyat volt a zúzás normális fék és teló hiányában. Lesz is egy jelentősebb beruházásom 2 héten belül.
Kérdés:
Marzocchi Bomber Z2 Atom Sport vagy Hungary:A Center-X?
Lecserélem legalább az első cantit is (ha már lúd, legyen kövér) tárcsára. Szerintetek milyen legyen? Az Avid bowdeneséről sok jót hallottam, de van aki nem ajánlja. Mi az igazság? Van valakinek ilyen féke?
Nagyon sokat jelentett számomra, hogy a Lepencei fatelep utáni rész kivételével többször is bejártam korábban az egészet. Jó dolog, amikor tudod, hogy hogyan oszd be az erődet és nem kell izgulnod az eltévedés miatt sem.
Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akinek már nem jutott Xenofit, de nekem nem szólt senki, hogy nem kéne minden ellenőrzőponton 3-4 pohárral meginnom. :) Kajából viszont nem sokat fogyasztottam. Összességében 2 szelet banánt és 5-6 szem szőlőcukrot ettem. Azt a száraz kekszet nem tudom elképzelni, hogy ki kívánta!
Tényleg elég érdekes, hogy szinte semmit nem tanultak a tavalyi DM tapasztalataiból. :(( (bár azon még nem vettem részt - ez volt életem első versenye)
A bruttó időm (mivel a nettót soha nem mérem, egy versenyen meg pláne nem) 3:20 körül volt, pontosan nem tudom, mert 5-10 perccel később nyomtam le az órát.
Jó érzés volt megtudni a végén, hogy nem is voltam olyan rossz! Ha tudtam volna előre, akkor felhasználtam volna még egy kicsit az erőtartalékomból. Nem vagyok még biztos a helyezésemben (igazán bemondandhatták volna a befutónál mindenkiét), de ha minden igaz hétfőn kiderül.
kivi!
Mi volt a hobbi első befutójának díja?
OFF
orby!
Az ütésálló Siemens M35i LCD-je tönkrement egy ütközéstől? Még jó, hogy Ericsson R310s-t vettem! :))