starquake,
Attól még, hogy nincs izomlázad, még nyomhatod keményen. Én túlzásba vittem.
krilin,
A NIX nem nyerte meg a hobbit, vazz! :)) Ha így lenne fel is kötném magam:) De k*rva jó helyezést ért el, az biztos! Nem tudom pontosan, de 30-on belül volt!
Én nem indultam, csak kísértem őket más útvonalon, de összejött ma a 90km, ahhoz képest, hogy tegnap le voltam robbanva, én ezzel marhára elégedett vagyok. Visegrádig a 11-esen 33-as átlagot mentem. Ott maradtunk fél kilencig Visegrádon a helyszínen, aztán Pap-réten keresztül zúztunk haza. Mire felértünk a csúcsra már elég sötét volt, így lefelé igen élvezetes volt suhanni. Most a változatosság kedvéért KISRÓKÁKAT láttunk magunk előtt futni az úton, de nem sok eszük volt, mert annyira hülyék, hogy mindig a NIX lmpájának fénycsóvájában futottak egyenesen előttünk. Nem akartak kiitérni a fény elől, ez valami ösztön lehet. Cserébe kb. 40-nel kellett szaladnia egy kisrókának, ami nem rossz teljesítmény:) De most elképesztő fáradt vagyok. Megyek aludni.
A torkom úgy be van gyulladva mint állat. Fáj, és alig tudok beszélni. Gondolom a kánikula meg a jéghideg víz ivása nem fért meg egymás mellett:)
UI: Kiki egy PANCSER! :))