Kéknyuszi Creative Commons License 2001.06.12 0 0 24
Kedves Jóvágású fiú!

Legelőször is azt szeretném leszögezni hogy akinek fitymaszűkülete van az menjen el az orvoshoz és kérjen segítséget.
Ámde...
Ezt a mocskos sarlatángennyedék süketelést amit itt megosztottál velünk nagy élvezettel olvastam végig, mivel nyilvánvalóvá tette számomra hogy egy viszonylag felvilágosult ország állampolgára vagyok, ahol ritkán lehet ilyen zagyva és első látásra is röhejesen bárgyú álorvosi sületlenségeket nyilvánosságra hozni.
Javaslom hogy nyiss ki BÁRMILYEN 50 évnél nem régebben kiadott orvosi könyvet a megfelelő oldalon, és olvasgass egy kicsit. Nagyon meg fog lepni amit ott a témáról találni fogsz. Soha sehol olyat tisztességes orvos nem írt le hogy egészséges gyerekeket helyes volna megcsonkítani. Ezek persze rutinműtétek de minden műtét kockázattal jár. Azonkívül azok a "gondos és tudatos szülők" akik képesek kés alá vetni védtelen gyermekeiket ezt nemegyszer érzéstelenítés nélkül teszik, mivel teljesen komolyan meg vannak győződve arról hogy egy csecsemőnek nem fáj ha a nemi szervéből levágnak egy darabot. Mindez napjainkban történik, és olyan országokban, ahol egyébként azért is beperelnek ha rajtamarad a tekinteted a beosztott kolléganő seggén. Na persze a csecsemő nem tud feljelenteni senkit, még csak azt sem tudja elmagyarázni hogy miért sír.
Nagy felelőtlenség azt állítani hogy bármi amit az evolúció létrehozott káros vagy fölösleges volna a mai ember számára. Itt még nem tart a porbafingó kis civilizációnk.
Különösen tetszett az a rész amit a fityma alatt esetlegesen kialakuló csúnya rossz baktériumtenyészetekről olvashattam. Lehet hogy csodabogár vagyok, de én meg szoktam mosni a farkamat... Még a fityma alatt is...
Merthogy nekem nincs fitymaszűkületem, és igazán remekül hátra tudom húzni... Ha akarom...
Vagyishogy bármily furcsa, de nem lesz tele a pisivel a fitymám, sőt nem zavar a szexben (inkább segít), ami meg a korai magömlést illeti túl vagyok már azon a koron, de annak is megvolt a maga bája, azt gondolom a szexben szerencsésebb egy érzékeny makk egy érzéketlenebbnél.
Nincs sem időm sen kedvem pontról-pontra végigelemezgetni ezt az etikátlanul tudományhamisító propagandaszemetet, de általában az a gond vele hogy a fitymaszűkület veszélyeit ecseteli miközben a fitymáról beszél.
És igen igen igen, háromszor is igen, szerintem is joga van mindenkinek eldönteni a saját fitymájáról hogy kell-e az neki vagy nem. Szemétség bárkit is megfosztani a döntés jogától, csak azon az alapon hogy úgy sem tud tiltakozni (vagy félrevezetik, esetleg hiába tiltakozik ha nagyobb gyerekről van szó).
Ennyit tud mondani erről a kérdésről Kéknyuszi aki egy boldog fitymatulajdonos.

Ja igen és a műfaszos rész is külön tetszett. Eddig erről is tisztára azt hittem hogy a műbrokik úgy néznek ki mint mikor az enyémen hátra van húzva a bőr...