zolibá Creative Commons License 2001.05.31 0 0 6900
Sziasztok!

Vége a NATO csúcsnak. nem is volt akkora a felhajtás, mint vártam.
Most csak arra vagyok kíváncsi, hogy Ferihegyen a régi terminál előtti parkoló korlátjait vissza rakják-e a helyükre (mert kivágták őket a biztonsági szolgálatok megfelelő közlekedése végett) és a BKV fekete 93-as busza be fog-e ismét kanyarodni a terminál elé (ma reggel még nem volt hajlandó ezt megtenni)?
Ezek a kérdések csak azért izgatnak, mert a reptérre tömegközlekedéssel és gyalogosan közlekedőként már voltak negatív élményeim. Egy kb. 2 éve tartott filmforgatás után a régi terminál főbejáratával szemben található zebránál a "Kijelölt gyalogosátkelő" táblát leszerelték, mert zavarta a forgatást. Aztán vissza sem rakták. Ügyes. Végül is nem kár pár gyalogosért. A fő, hogy a film sikerült. :-)))
Na jó! Rosszmájú vagyok. Majd csak megjön napközben a jókedvem is. :-)))

Chris, DAttis:
Rendben. Szóljatok csak, ha helyettetek kell utazni valahova, mert épp Tu-154-es megy. :-)))
Amúgy, ha megnézitek, az egyik legyjobb biztonsági statisztikákkal rendelkező típus. De sebaj. Az meg, hogy sok a műszer a pilótafülkében, feltételezi, hogy a pilcsik mindazt, ami rajtuk megjelenik, értelmezni és hasznosítani is tudják. Ez a szintű képzettség, nem hiszem, hogy hátrány lenne és a bizalmat kéne csökkentse. De ti tudjátok. :-)