ritakoala Creative Commons License 2001.05.19 0 0 96
Kedves Specialista
Ket honappal ezelott azt hittem hogy a popsiszexrol semmi ujat nem lehet nekem ondani.
Nagyot tevedtem. E-lovert baratunk felhivta a figyelmemet egy amerikai keszulekre, amelyet azonnal megrendeltunk. (kepe itt lathato joval lejjebb) Azota nem gyozzuk aldani E-lovert a fantasztikus uj szex miatt.
En levelben megkoszontem neki es roviden beszamoltam a apasztalatokrol.
Ezt a levelet most "kozkinccse" teszem.

Betty telefonált hogy megérkezett az amerikai csomag. Teljes lázban voltunk, alig vártuk hogy vége legyen a munkaidönek és rohantunk Bettyékhez. Ok már a küldeményt tanulmányozták. Enyhe önzessen mondtam hogy az én ötletem volt (Elnézést E-lover),igy én leszek az elsö.
Mindkettö teljesen puha gumibol készült. A "ballon" részek kimondottal lágyak. Ha felpumpáljuk, a ballon nem gömbölyü hanem a csö vége felé kuposodik. Sokkal pontosabban kitölti a popsit. A csö vége is puha. Elöre éreztem ahogy bennem lesz.
Gyorsan levetköztünk, összeállitottuk, megtöltöttük a tartályt, én a bal oldalamra feküdtem. Betty alaposan bekente a popsimat zselével és az uj kincset lassan betolta, majd felpumpálta a belsö ballont. Mint emlitettem sokkal lágyabban tölti ki az üreget mint a régi. Amikor a külsöt is felpumpálta, ugy éreztem hogy szétnyitja a popsimat. Régen mindig összeszoritottam a lukamat. Ez plusz élvezet. Ekkor felálltam és sétáltam. A külsö ballon furcsán ingerelte a popsimat. Visszafeküdtem és Bettyek megkezdtek a beöntést. A szokásos 2 litert kaptam, de a kamilla egészen meleg volt. A ballonok nagyon biztosan zártak.
Ekkor hátamra feküdtem és a popsim alá tettek egy párnát, mert Bill ki akarta probálni a baszást igy feltöltve.
Elmondhatom, hogy eddigi legjobb szeretkezesemet éltem at.
Amikor Bill belémhatolt, a dáko vége éppen a G pontomat találta el. A Bardex az egész hüvelyemet elöre nyomhatta, mert Bill faszának minden centiméteret éreztem. Amikor tövig benyomta akkor a vége belül valamit megfeszitett. (valoszinü a méhemet) ami egy uj szikrázo élvezet volt. Minden benyomasnal kétszeres élvezet volt. Nagyon gyorsan egy igen nagy orgazmusom volt. Még el se élveztem egészen, ekkor egy másik élvezet hasitott a pinámba, A G pontom is elélvezett.
Bill mondta hogy olyan forro a pinám a meleg beontéstöl hogy szinte égette a dákoja fejét amikor teljesen benyomta. Továbbá ö is élvezte hogy a hüvelyem egész hosszában szoritotta a dákojat. Azt mondta szorosabb mint mikor a szüzességemet elvette.
Betty es Lucy nagyon sovár arcal várták hogy ök következzenek. Ok is hasonloan mondták el az élmenyt. Amikor Bill befejezte kisétáltam a klotyira és kivettük a Bardex-ot én kiengedtem a folyadékot.
Utánam Lucy kovetkezett, de Bill nem volt üzemképes ezért én felcsatoltam a müfaszt és alaposan megbasztam Lucyt. En persze nem éreztem milyen forro Lucy pinája belül, ezért Betty egy lazméröt dugott fel ami a 40.5 fokot mutatott. Tényleg meleg volt.
Kedves E-lover ezek voltak a legujabb élményeink. Elmondhatom ilyen szépet meg nem élvezett egyikunk se. Kértek tolmacsoljam a legnagyobb köszönetüket. A további tapasztalatokrol igérem, hogy folyamatosan be fogok számolni
Udvozlettel Rita

Előzmény: specialista (88)