ritakoala Creative Commons License 2001.05.18 0 0 92
Nem tudom hanyadik resz.
Mary elöszedte a golyokat, mondta feküdjek a hátamra és teljesen tegyem szét a lábaimat. Megmutatta hogy mindkét golyoban van egy kisebb ami gurigazik benne és ez izgatja a puncit. Meglepett milyen nehezek a golyok. Mary megnyugtatott hogy nem csuszik ki, de azért elöször hordjak szoros bugyit. Ugy kell betenni hogy a madzagja kifelé legyen. Mary ovatosan bedugta a golyokat a puncimba. Hát mit mondjak, szokatlan érzes volt, de semmi egyéb. Felálltam és körbesétáltam a szobában. Ugy éreztem mintha valami belülrol nehezedne a puncimra, de élvezet nem jött. Mondtam Mary-nek hogy szokatlan de majd belejövök. Nem akartam elrontani az örömet. Olyan lelkesen segitett.
Ezután elbucsuztunk én beültem az autoba. Amikor az ülésre tottyantam, egészen jo érzés futott végig rajtam. Nocsak, igy már egészen más. Néhány perc vezetés utan, már kimondottan élveztem. Ekkor teljes erömmel összeszoritottam a puncimat és mintha a golyok feljebb csusztak volna. Eppen kanyarban voltam amikor az elso élvezet jött, majdnem nekimentem egy teherautonak. Ezután inkabb a forgalomra koncentráltam, ami nem olyan élvezetes, de legalább életben maradok.
Amikor a lépcsön mentem fel, a golyok nagyon táncolhattak a puncimban mert nagyon vidáman mentem be a szobaba. Lucy a nyakamba ugrott. Elmondta hogy annyira várt, de olyan jo, hogy itt vagyok. Ekkor jöttem rá hogy Lucy féltékeny és félt hogy elveszit engem, mert érezte hogy növel voltam.
-Aranyos Lucy, dehogy veszitesz el, mondtam, nézd még ajándékot is hoztam neked. Itt van ez a kis pillango ez a tiéd. Látod mindig rád gondolok. Lucy nagyon megörült az uj szerzeménynek es azonnal kiprobálta. Szemei csillogtak és gyorsan el is élvezett. Nem gyözött hálálkodni a Pillangoert.
-Lucy holnap bemutatlak annak a hölgynek akinél voltam. Nagyon szép és intelligens nö, szeretne téged is megismerni. A pillangot hagyd a puncidon éjszakára, hatha a legszebb álmodban elindul.
En még kimentem a computerhez dolgozni. Mire visszaértem Lucy már aludt. A pillango szabályozoja kilogott a paplan alol. Ezt nem hagyhattam ki. Ovatosan elinditottam, elöször lassan majd gyorsabb fokozatra kapcsoltam. Lucy elöször kéjesen mozgott, sohajtozott, majd hirtelen felkiáltott "I love you". Ekkor felébredt. Nem tudom kivel álmodhatott, mert csalodott képet vágott mikor meglátott engem. Ezutan a fél éjszakat végigjatszottuk a pillangoval. Megmutattam Lucy-nak az uj golyokat. Kérte hogy neki is vegyek egyet.
( Ezeket a golyokat azota elvesztettem. Nagyon magabiztos voltam és mar bugyi nélkül is hordtam. Eppen felléptem a buszra, amikor kicsuszott. Olyan feltünöen hogy mindenki engem nézett. Soha nem volt meg ekkora sikerem.)
Másnap együtt elmentünk a butikba Mary-hez. Láttam hogy Lucy-nak nagyon tetszik Mary és viszont. Lucy már nem volt féltékeny de én annál inkább amikor közölték, hogy most ök fogják együtt tölteni az éjszakát.
-Erezzétek nagyon jol magatokat, de azért majd nekem is meséljetek el hogy milyen volt együtt. En meg majd Noni-val töltöm az éjszakát.
Rögtön felhivtam Noni-t a munkahelyén elmondtam hogy szeretném az éjszakát vele tölteni, majd érte megyek autoval. Noni azonnal beleegyezett.
Mielött Noni-ért mentem vásároltam sok gyumölcsöt, hidegtálakat, pezsgöt. Szépen feldiszitettem az asztalt, hadd lássa Noni milyen nagyra becsulöm. Ezután elmentem Noni-ért. Már nagyon várt, szép szári volt rajta, le volt engedve a haja, igazán kivánatos volt. Noni, amikor meglátta a teritett asztalt az égö gyertyákkal, azt hitte születésnapom van.
-Nem Noni ez azért van mert mi most vagyunk együtt elöszor csak ketten és szeretném ha nagyon szép lenne.
Noni térdrebolult elöttem és legnagyobb meglepetésemre a lábaimat csokolta és sirt a meghatodottságtol. Most aztán tényleg nem tudtam mit kell csinálni. Ilyen szituácioban még soha nem voltam. Alig tudtam megnyugtatni. Elmondtam mennyire szeretem és mindent azért teszek, hogy boldog legyen.
-Te olyan jo vagy hozzám Rita, mondta Noni, te másképpen szeretsz. A férjem is sokszor mondta, hogy szeret, de mindig nagyon megvert egy bambuszbottal amikor megjött a vérzésem és látszott hogy megint nem lesz gyerekem.
-Drága Noni ez nagyon szörnyü de, most már elöre kell néznünk nem a multba. Talán vacsorázzunk, az nem olyan szomoru.
Noni nagyon éhes lehetett, mert rengeteget evett, és meg a pezsgöt is megkostolta.
Vacsora kozben kérdeztem Noni-t olvasta e a Káma-Szutrát? Persze nem olvasta. Erdeklödtem milyen volt a szeretkezés a férjével. Kiváncsi voltam a hires indiai szerelmi kulturára. Sajnos nem lettem okosabb. Noni-t a férje havonta egyszer minden bevezetö nélkül hátulrol meghágta és várta a gyermekáldást. Kérdeztem mekkora szerszáma volt a férjének, de ezt se tudta, soha nem látta, és félt töle. Noni szerint nagy volt mert az elsö években nagyon fájt neki a közösülés. (Noni 8-9 éves volt akkor.) Ugy gondoltam több hülyeséget nem kérdezek, inkabb elökészitem a jo habos fürdöt. Kértem Ninit hogy ezutan ne gondoljon semmire csak a testére.
Noni möge alltam, megsimogattam a karjait, arcomat a szép hosszu fekete hajára hajtottam. Hasának azt a részet simogattam amit nem takart el a szári. Innen a kebleire kalandoztam, kigomboltam a szári felsö részét és szopni keztem Nini gyönyörü kerek mellbimboját. Amikor végigélveztem mind a kettöt, ovatosan kigombiltam a szári also részét. Egy pillanat és elöttem állt ez az exotikus szépség, ruha nélkül. Nagyon megdicsértem Noni-t hogy milyen szépen fejlödik. A szári alatt nem volt bugyi, pedig féltem hogy az a régi otromba gatya lesz rajta. Percekig gyönyörködtem benne majd kértem üljünk be a kádba.
Nagyon szeretek fürdökádban lenni valakivel akit szeretek. Imádom a sok habot, ez olyan izgis. Csodálatos mikor egymáshoz simul a testunk és pajkosan keressük egymás rejtett zugait. A fürdö a legjobb elöjátek egy igazi szeretkezéshez. Itt minden gátlás eltünik,
Nonival sokáig élveztük a pancsizást. Majd megtöröltük egymást es egy pohár pezsgö után lefeküdtünk az ágyra.
Sokáig játszottam Noni szép testével, ö teljesen átélte a Nirvána minden örömét. Utoljára hagytam az összedrotozott punciját. A csiklojat szoptam sokáig. Noni oriásit élvezett. Mikor magához tért, a kezeimet csokolgatta teljes alázattal. Elmondta hogy nem is tudja elhinni hogy egy europai fehér növel lehet egy ágyban. Elmondta hogy én sokkal magasabb kasztban vagyok mint ö. Megnyugtattam hogy ö viszont a szépségével van sok kaszttal fölöttem, én pedig ezért becsülöm nagyra. De ezen ne vitatkozzunk, jobban szeretném ha felcsatolnánk rád a mü-dákot mert a puncim már nagyon türelmetlen, legalább három kaszttal feljebb van hangolva.
Noni sugárzott az örömtöl hogy élvezetet okozhat nekem a "fehér embernek".
Noni felcsatolta, es meglepetesemre kiváloan kezelte a szerszámot

Folytatása következik

P.S Portaska szivbolgratulalok a kisbabahoz, nagyon jo egeszseget es hosszu boldog eletet kivanok. Hamarosan kuldok neki egy koala macit.

Nagyon koszonom mindenkinek a pozitiv hozzaszolast, ugy nez ki megsem fog megszunni ez a topic.