portáska Creative Commons License 2001.05.17 0 0 91
Elolvastam a topic egy részét, pontosanbban Rita történetén kívül az összes hozzászólást. Kiváncsi voltam arra, hogy ezt tényleg élvezik emberek? Hát azt kell lássam igen, mert ennyi ember csak nem hazudik csak azért, mert arc nélküli az internet, tehát le kell szögezzem, hogy hiszek mindenkinek. miért ne tenném.

Én csak annyit mondanék, hogy kb. másfél hónapja szültem egy kisbabát és ehhez hozzátartozik a beöntés, az előkészületekhez, bár manapság már meg lehet tagadni, de én ugy gondoltam, inkább ez, mint a szülőágyon átélni esetleges balesetet.
A lényeg, hogy a szülésznő, aki csinálta, igykezett ovatos lenni, szerintem ennél ovatosabb már nem is lehetett volna, persze nem szexualis célzatú volt a dolog. Én mégse tudom elképzelni, hogy ezt valaha is élvezném. Nem tartom magam prűdnek, aki élvezi, szíve joga hozzá. csak tőlem ez távol áll.

És még valami, korábban írta valaki, hogy ritának a bőrszárazsága elképzelhető, hogy a nagyobb folyadékbevitelnek köszönhető.
Nos, én az összes többi problémájával kapcsolatban alapvetően a nagyobb folyadékbevitel látom magyarázatnak. Én ugyanis több hasonló problémával küzdöttem, pl.: bőrszárazság, gyakori fejfásás, stb. Amóta minimum két, de inkább három liter folyadékot iszom naponta, az ilyen panaszaim elmultak, beteg pedig csak akkor voltam, mikor valami miatt visszaesett a folyadékfogyasztásom.

Csak el akartam mondani.

Portatyó