Bandi-T Creative Commons License 2001.05.16 0 0 10142
OFF

praclee,

Az adataimban levő cím jó, meg is kaptam a leveled kedden, igyekszem válaszolni, de még nem tudom pontosan, mikor megyek, és hogy hol fogok megszállni; próbaképpen felhívtam a Debrecen Hotelt, de egy zuhanyzós éjszaka 2800 náluk; tavaly egy faházas kempingben szálltunk meg ami nem volt rossz; van ötleted esetleg?

PINGYI,

igen, az időpont stimmel, jó eséllyel én voltam; éppen a Nyugatiba igyekeztem a 10:30-as vonathoz, meglátogatni a nagy harcművészt, Szobi Szörpöt. :) Bocsánat, hogy nem vettelek észre, még félig aludtam. :/

ON

MonsterSnorkel,

Szerintem Fődhözragatt a Muay Thai-ról való véleményedre gondolt. Hozzászólásaidat tanulmányozva értesültem a Thai Box Fan Club létrejöttéről is, úgyhogy a Küzdősportok-kal, esetleg a Kuzdosportok kedveloi-vel együtt most már akár három-négy helyen is folyhat a diszkusszió.

Fődhözragatt,

Én a meditációt igazából nem 'érzem' (a fogalmat, a jelentést), nem tudom biztosan élményhez kötni. Hasonlít valamennyiben az 'Agykontroll' 'lemegyek alfába' (elnézésést a szakszerű megfogalmazás hiányáért) módszeréhez?