stevie wonder Creative Commons License 2001.05.08 0 0 21
Szoval: a munkambol kifolyolag gyakran megfordulok az emlitett orszagokban. Penteken jottem meg Szkopjebol, penteken utazom Szofiaba es Blagoevgradba... :-)

Pillanatnyilag GR fele a YU-BG utvonal a legalkalmasabb. Maskor ajanlhato lenne a YU-MK utvonal is, de nem messze a MK hatartol van a Bujenovac-balra-Presevo-jobbra letero, es aki mostanaban hallgat hireket, az nem szivesen jar azon a kornyeken. A Szkopjetol 30 kilometerre zajlo lovoldozesek sem emelik a komforterzetet...

Jugoszlavia mas reszein viszont normalizalodott a helyzet, az autoutak turheto minoseguek (bar sokat romlottak az utobbi 1-2 evben), es meg benzint is normalisan lehet kapni. Bulgaria rengeteget fejlodott; aki 5 eve jart ott, az szinte ra sem ismer. A Szofia-Kulata (GR) utvonalat tobb reszben ujitottak fel, helyenkent egeszen europai minosegben :-)

Tehat en a megfelelo tapasztalatok birtokaban, egyertelmuen es kizarolagosan a YU-BG utvonalat ajanlom. (Szeged-Ujvidek-Belgrad-Nis-Dimitovgrad/Kalotina-Szofia-Kulata/Promachonas-Szaloniki).

Reszletek:
http://www.badacsony.hu/kalauz/bulgaria/fus75.html

Előzmény: Asszem (20)