szalka Creative Commons License 2001.04.27 0 0 16
"Ami a gyakorlatokat illeti, nem is kell, hogy feljebb menjen a bimócska. SzvSz tök hülyén néz ki, hogy van két labdacs és pontosan a közepén két fújóka:) "
Altalaban nem az szeretne ha feljebb lenne a bimbocska, akinek amugyis jo helyen van:-)
Altalaban az szeretne, hogy feljebb menjen a bimbo a cicijen, akinek a nagy melle mar annyira meglogott(pl a hosszas szoptatastol, vagy egyszeruen mar nem eppen a legfiatalabb es az evek alatt) , hogy a bimbo mar szinte nem is elorefele van, hanem a cicko legaljan es lefele nez szinte.

A berakott kepen levo "egnek meredo mudidik" valoban eleg csunyak, de nem hiszem hogy egy atlagno (nem kurva es nem pornosztar es nem magamutogato) akkor csinal maganak mudidiket, ha nagyon.nagyon pici van neki. Meg eloen nem lattam olyan lanyt (vagy csak nem tudtam rola ?) akinek a mumellei lettek volna. De lattam mar egy csomo olyan kepet, amiben volt egy kis tomes, megis termeszetesnek hatott, mert az illeto nem vitte tulzasba. Hanem a cseresznyemag meretubol onbecsulese miatt egy kicsitkipotoltatta es igy mar egy pici fel almava alakult a melle, ami meg mindig kismell, de mar latszik :-)

Előzmény: cherge (14)