szalka Creative Commons License 2001.04.27 0 0 11
Hat sajna a melleket inszalagok tartjak, nem izmok, igy a logasba nem lehet sporttal beleszolni, csak a formajan alakitani, ami persze mar onmagaban is megeri. Szoval szebb formaju lesz de a melbimbo nem fog feljebb emelkedni.
Ket legjobb mellizomfejleszto gyakorlat:
-Lefekszel hattal egy padra (ket puff, vagy samli- lenyeg, hogy ne legyen sehol tamla) - a vallad tullogjon a padon , aztan a mindket kezedbe veszel egy kis sulyzot (1-2-3 kg-ost ) szetnyitod es leengeded a karod/valalk lehuzva) aztan konyok behajlitva a mell elott osszeerinted.
-Ugyaneme padra merolegesen fekszel ra(eleg egy alacsony hokedli is ehhez) a lenyeg,hogy a dereked megtamasztod, de a felsotested nem, megfogsz egy db kicsit nagyobb sulyzot(mondjuk 3-5 kg) fogsz mindket kezeddel. Aztan mindket kezeddel ezt a fejed fole leengeded aztan vissza huzod szep lassan a melkasod ele.
Ha lehet lassan csinald es ne csak dobald a karodat , mert akkor semmit se er. Ha elejen nem megy sulzsokkal csinald anelkul , de ne felejtsd el megfesziteni az izmaidat a gyakorlat kozben.
Jo mellformalast :-)
Előzmény: RedSnake (9)