luc72 Creative Commons License 2001.04.16 0 0 3645
Hello

„miszerint az új fejlesztésű modellek SOKKAL CSENDESEBBEK, SÍMÁBBAN FUTNAK.”

Szerintem, hogy maradjunk Matiz járműjénél, a BR-130 anya típusnál a régi PIKO által forgalmazott modellnél nem volt probléma a hanggal, mert (lévén nekem ebből kettő van) csendesek és szépen futnak de, hogy beszereztem egy ROCO 132-est más problémákra lettem figyelmes. A kasztni szélesebb és laposabb mint a ROCO plusz szerintem hiányzik egy ablak az oldaláról.

A nagyon szakértőkhöz lenne kérdésem.
Ki néztem magamnak a LILIPUT 105203 BR52-jét magyar 520-nak, szerintetek jó alternatíva?

A Szörényi asztalhoz.
Tudjátok nem, hogy örülnétek egy ekkora terepasztalnak, hanem elkezditek marni öt. Én, pl. nagyon szívesen meg nézném élőben és egy régebbi műsorban (VHS-ben meg van) mondja, hogy nem egyedül készült hanem nagyon sok jóbarát segítet neki, ő meg csinálta az első db. és az alkalmas ember legyártotta a többit.
Valaki itt azt írta, hogy többnyire fuggerth kocsija vannak. Ha egyszer csak ö gyártja ezeket a típusokat akkor nem tud mit tenni. A másik hogy kb. 1500 vagonja és 50 mozdonya van Sziliből van neki állítólag 5 db. Azért ez nem csori mennyiség.
Ebben a műsorban azt is kijelentette, hogy maga szórakoztatására készült de majd később kiszeretné valahol állítatni ha ö már nem lesz az élők sorában. És ez így helyes, ti se azért építitek az asztalt, hogy mondjuk a KözMúzeumban porosodjék, és akkor lehessen vonatozgatni amikor nyitva tartás van.
Most meg a szállítása kicsit macera lenne az biztos, főleg ha halódtátok a méretét. Gondolom azt se szeretné, ha zarándok hely lenne a pincéje, de egy egyesület keretében belehetne hozzá jutni szerintem.

A V&M magazinnak pedig már rég fel kellett volna keresnie, ha meg próbáltad, akkor bocsi. Egyébként az újság jó, csak most a terepasztal mellékletet hiányoltam, további sok sikert.

Mint feljebb már említettem van egy ismerősöm aki érdeklődik az eladó mozdonyaim és vagonjaim iránt, de ha neki nem kell akkor itt áruba bocsátom őket amik a következők:
4 db. M 62 MÁV festéssel ebből kettő belső festéssel és szelőző rácsal.
2 db. BR 130 Piko
3 db élőállat szállító Piko
1 db Poggyász kocsi Dge Piko
1 db. Age
1 db. Abge
1 db.Bgre ezek belső festéssel
4 db. MÁVos önürítős vagon imitált szénnel az ajtók működnek és fém kerekesek.
A vagonokat azért adom el, mert nem lehet kicserélni a kapcsolójukat kurzkuplungra.
A mozdonyokat pedig azért mert rendeltem helyettük új Gützoldokat ill már van ROCO.

Na enyi
Válaszokat köszönöm sziasztok
A Feri