lms Creative Commons License 2001.04.13 0 0 1
Ket bosszanto vonatkozasa is van a dolognak.

1. Az OTP 2.5% kamatot fizet a nem lekotott betetekre, 10% koruli inflacio mellett, ami -7.5% realkamatot jelent. Kb ot eve angliaban a National Westminster bank automatainak szolgaltatasat csodaltam meg: kpfelvet ingyenes, egyenleglekerdezes ingyenes, sot, az utolso ot tranzakciorol is ad informaciot, termeszetesen ez is ingyenes. A folyoszamlan levo nem lekotott osszegre termeszetesen ott is nevetseges kamatot fizetnek (akkoriban ez 0.5% volt, 3-4% inflacio mellett).

2/a. Az OTP automataja az egyenleg lekerdezes funkcional semmilyen tajekoztatast nem adott arrol, hogy az egyenleg lekerdezesenek koltsegei lesznek.

2/b. Az OTP visszael azzal a torvenyadta lehetosegevel, hogy a fiokokban kifuggesztett hirdetmeny utjan modositsa a szerzodesi felteteleket.

Utoirat: amikor a zarlati dijat bevezettek (hasonlo umbulda - egyszer csak megjelent az egyenlegertesiton a zarlati dij, anelkul, hogy alairtunk volna barmilyen szerzodesmodositast), egy ember perbefogta az OTP-t. A pert jogerosen megnyerte, a zarlati dij bevezetese szerzodesszeges volt . De az OTP nem fizette vissza a zarlati dijat. Emberunk masodik pert inditott kifejezetten a jogellenes zarlati dij visszafizetesere. A pert megnyerte, de az OTP nem fizette vissza a zarlati dijat. Indoklas: akkor mindenkinek vissza kellene fizetni az meg tul sok penz. [Ezen informaciok forrasa a radio egyik magazinmusora.]

Nem szeretem, amikor hulyenek neznek.

Előzmény: zakka (0)