Rockstar Creative Commons License 2001.04.13 0 0 34
Koncertajanlat jo elore:

Majus 23-an, szerdan, a Suss Fel Napban (Bp, V. Szt Istvan krt.-Honved u. sarok) lep fel a vilaghiru cseh art-rock zenekar, a Sunshine, a Cseh Centrum tamogatasaval.
Az elozenekar a budapesti Bankrupt lesz.

Az 1995 ota letezo Sunshine leginkabb az utobbi idok egyik legjobb alternativ rockzenekarakent elhiresult amerikai At The Drive-In-hez fuzodo baratsaguk, a kozos fellepesek es az egyutt kiadott (split) kislemezek altal hivta fel magara a figyelmet. A ket amerikai es szamos europai turnet maga mogott tudo Sunshine zenekar a hardcoretol jutott el egy glam rock es new wave hatasokkal fuszerezett, de megis modern hangzasu rockzenehez, amelyhez referencianak altalaban az alabbi eloadok neve szokott felmerulni: DEVO, BIRTHDAY PARTY, THE CURE, BAUHAUS, JOY DIVISION, KILLING JOKE, STOOGES, MC 5, ECHO AND THE BUNNYMEN, THE SWANS, BLACK FLAG, THE GUN CLUB, GARY NUMAN AND TUBEWAY ARMY, THE CRAMPS, KRAFTWERK, SOFT CELL.
Mindez jellemzo a '99 vegen a cseh Day After Recordsnal megjelent Velvet Suicide cimu nagylemezukre is, amely a kaliforniai Fantasy Studiosban nyerte el vegso hangzasat, kivivva szamos amerikai szaklap elismereset is.

http://sunshine.czechcore.cz
http://listen.to/bankrupt