Polgár Pukkasztó Creative Commons License 2001.04.09 0 0 37
"Letisztult gondolkodásod egyik csúcsterméke e hasonlat. Sajnálom, hogy létrehozásában még ha csak passzívan is, de részt vettem. "

Nem, nem ez nem az en gondolkodasom!!!

En csak probalok a te fejeddel gondolkodni, es a te LOGIKADAT alkalmazni dolgokra!! De latod, hogy mik jonnek ki belole, ha a nepszabadsag szot lecserelem...

Csak azert jatszottam el a gondolattal, mert ugye ez tenyleg egy velos ALLITAS, es komolyan meg kell vizsgalni az igazsag tartalmat. Attol fuggetlenul, hogy mirol szol.

Egyebkent ezt a "fajta ervelest", amit itt muvelsz hivjak a szakzsargonban csusztatasnak !!!

Az a jo az egeszben, hogy ilyen emberek, akik alapveto logika menetrol halvany lila fingjuk sincsen szabadon hirdetik az iget... Dehat te is megteheted, es en is...

(Amugy hol lehet mentet beszerezni, mert komolyan kezdek szimpatizalni a gondolataitokkal, kozetek szeretnek allni, hogy egyutt szidjuk a zsidokat, kommunistakat a balliberalis sopredeket, es felemeljuk a magyar arja nemzetet, es a magyar nep megint szep lesz, es kardunk fog csillogni, es az aljas hazudozo ujsagirokat meg felhuzzuk az elso lampavasra :))) Huh, de belejottem, szerintetek is menni fog?? Egesz jol all nekem ez a szerep!!! Mondjatok meg par varazsszot, betuitek minden kanyarulatan ott log kocsanyon a szemem, olyan hatarozott kemeny magyaros, hogy az csak na!!! Szeretnem megtanulni a kommunistazas alapfortejait, hatha jol jon meg az eletben... Nem tudhatom, hogy mikor kell kiosztanom egy par kis komcsi berenct !!! :)))) Milyen gyakran hasznaljam, minden mondatban ,vagy ugy bekezdesek elejen, kozepen, vegen?? Kerlek valaszoljatok, biztos van erre valami "hazi" jobbos recept, ti is tanultatok valakitol, nem ???

Na jo kis hatasszunetet tartok, hagy valaszoljatok :)))

Előzmény: polites (36)