Törölt nick Creative Commons License 2001.03.11 0 0 30

AMATŐR FILMKÉSZÍTÉS

--------------------------------------------------------------------------------

Prológus
Soha nem hittem volna, hogy a pornófilmek gyártásából milliomosnak lehet lenni, de ez van. Kínnal-keservvel, de sikerült. Hogyan? Ezt szeretném elmesélni. Az egész valamikor december közepén kezdődött.

--------------------------------------------------------------------------------

1. fejezet: Egy jó hír
- Jó reggelt, szépfiú! - szólt a főnöknőm ezen a szépnek ígérkező reggelen. - Gyere be hozzám, légyszíves!
- Hmm, milyen kedves ma reggel. Furcsa! Valami baj van? - gondoltam magamban és bementem hozzá az irodába.
- Nos, ülj le! Van egy jó hírem, meg egy rossz!
- Tényleg?
- Melyiket akarod hallani először?
- Nekem mindegy!
- Akkor először a jót! Kapsz egy nagyobb összeget készpénzben. Tudom, hogy nem túl sok, de ennél többet nem tudok adni.
- Ha ez a jó hír, akkor a rossz már nem számít.
- De igen! Ugyanis ezt a pénzt végkielégítésül kapod. A mai nappal elbocsájtalak az állásodból.
- Hogyan? Ezt nem értem!
- Pedig egyszerű! Az utolsó pár hónapban drasztikus létszámleépítéseket kellett végrehajtanunk, mint ezt te is tudod. Sajnos eljött a te időd, tőled is meg kell válnunk. Lásd be végre, hogy nem értesz a kereskedelemhez. Nem vagy jó szervező! Alig 6 %-kal nőtt a piaci forgalmad, ami szinte semmi.
- De hát a cégátlag 5,8 %.
- Ezt honnan tudod?
- Mert mint minden részvényes, így én is megkapom a rendszeres beszámolókat. 2,5 %-os tulajdonos vagyok.
- Sajnálom. Ettől nem változik meg a döntésem! Tessék tudomásul venni: a mai nappal ki vagy rúgva! És ha elfogadsz egy jótanácsot: soha ne menj a kereskedelem közelébe se!

--------------------------------------------------------------------------------

2. fejezet: Ahogy teltek a napok...
Teljesen összetörtem. Erre nem számítottam. A cég alapításakor én is beleadtam a kevéske spórolt pénzemet, mint tőkét, így azt hittem, hogy a helyem bombabiztos. Hát itt álltam 25 évesen és állástalanul. Ahogy teltek a napok, úgy kezdtem egyre jobban belezuhanni valami különös apátiába. Egyre jobban nem érdekelt semmi, egyre inkább magam alatt voltam. Jó, eladtam a cégbeli részemet, persze mélyen ára alatt, és kaptam is érte 270 ezer forintot, valamint megkaptam a végkielégítésemet, 130 ezret. A semminél több, ez tény, de erre nem lehet alapozni a jövőt! Nekem pedig egy egész életet kellett leélnem. Semmi ötletem nem volt. Nézegettem az újságok álláshirdetéseit, de nem találtam semmit. Persze eleve kereskedő voltam, most pedig éppen kereskedői alkalmatlanságom miatt rúgtak ki. De akkor is meg fogom mutatni annak a kis kurvának, hogy alkalmas vagyok kereskedőnek, csak hogyan? Ismétlem: semmi értelmes ötletem sem volt. Aztán eljött a szilveszter este. Néhány régebbi barátommal voltunk együtt, fiúk és lányok vegyesen. Semmi komoly nem volt! Mi fiúk hallgatólagosan megállapodtunk, hogy egymás nőihez nem nyúlunk. Ezt szigorúan betartottuk mindig! Ennek ellenére már jócskán este volt, amikor egyik fiú betett egy pornófilmet. Persze mindannyian fanyalogtunk, mert mi újat tud mondani egy pornófilm. De csakhamar kiderült, hogy ez egy fél órás amatőr pornófilm, azaz a szereplők nem profik. Élveztük! Kifejezetten jó volt! Egészen más volt, mint a hagyományos. Innen támadt egy ötletem. Összegondoltam a dolgokat és pontban éjfélkor megszületett az ÖTLET: pornófilmeket fogok forgatni és forgalmazni.

--------------------------------------------------------------------------------

3. fejezet: Első felvétel
Január 2-án bementem a Polgármesteri Hivatalba, az adóhivatalba, meg az összes többi hatósághoz és elintéztem mindent. Másnap kezdhettem a működést. Cégem neve: TJ-Movies KFT. volt. Még aznap, szerdán feladtam pár jeligés hirdetést szereplőválogatásra. Persze, meglehetősen szolídakat. Például:
"Erotikus filmek forgatásához keresek fiatal, szexis hölgyeket és urakat. Nagyon jó kereseti lehetőség! Fényképet és címet a hirdetőbe kérem TJ-Movies 26/950102 jeligére"
Hirdetésem először pénteken jelent meg, aztán a másik három napilapban szombaton. Férfiaktól legalább 200 választ kaptam, de ennél jobban aggasztott, hogy nők mindössze 5-en válaszoltak. Persze mind az öt nőt visszahívtam azonnal. Hétfőre hárommal meg is tudtam állapodni. Szóval az egyik 9-re jött, a másik délután 2-re, míg a harmadik este 6-ra. Eleve volt egy egész jó videókamerám, amit nemrég vettem a volt cégem egy régebbi jutalmából meg egy videómagnóm. Még pénteken vettem egy tucat kazettát és az otthoni számítógépemmel megcsináltam egy pár szerződés-tervezetet. Alig vártam már a hétfő reggelt. Kíváncsi voltam, hogy milyenek lesznek a lányok. Fiatalok vagy kicsit érettebbek? Nagy a mellük, vagy kicsi? És ami a lényeg, hogyan szeretkeznek a kamera előtt? Nem tudtam még semmi, hiszen kezdő voltam.
Szóval hétfő reggel már hétkor kint voltam az ágyból. Egyenlőre nem akartam más helyet bérelni, meg az előkészületek alaposan elvitték pénzemet. Nem akartam további pénzt kiadni, így a nappalimat neveztem ki ideiglenesen stúdióvá. Kilenc előtt pár perccel bejött egy kb. 160 centi magas, gesztenyebarna, piros miniszoknyás lány. Egész jól ki volt festve. Úgy 25 lehetett.
- Szia! - mondta- Vámos Éva vagyok !
- Szia! Tóth János. Üdvözöllek a TJ-Movies KFT. nevében !
- Szóval itt lesz a szereplő-válogatás?
- Igen.
- És milyen fiilmekről van szó?- kérdezte.
- Azt te is olvastad a hirdetésben, hogy erotikus filmekről van szó. De ahogy írtad, szívesen szerepelnél pornófilmben. Nos, itt az alkalom. Ez pornófilm lesz, ha minden klappol.
- OK, remek. Mit kellene csinálni, ha beválok és mennyiért?
- Hát egyfolytában dugni a kamera előtt.
- Kivel? - érdeklődött.
- Az még nem dőlt el. Először a lányokat szeretném megnézni, és csak azután a fiúkat.
- Hmmm, jó ötlet. De én is szeretnék kérdezni.
- Parancsolj!
- Eddig milyen filmeket csináltál és hol? - keresztkérdés, de volt már kigondolt válaszom.
- Hát már több filmben is segítettem, de ez lenne az első önálló filmem. - ez szerintem jó ötlet volt. Nem igaz, de jól hangzott.
- Rendben! Mennyit kapok?
- Minden nap ötezret tisztán. Hivatalosan minimálbérért fogsz dolgozni, a többi köztünk marad.
- Napi nyolcezer és legfeljebb 5 órát vagyok hajlandó forgatni.
- Ha minden klappol, akkor benne vagyok a nyolcezerben, persze csak a forgatási napokon, de azt a napi 5 órát meglátjuk. Ha minden klappol ...
- És miért ne lenne rendben minden?
- Mert igaz, hogy fényképet küldtél, de még nem láttalak levetkőzve.
- Máris le akarsz vetkőztetni?
- Igen. Szeretnélek megnézni meztelenül.
- Ne kerteljünk! Le akarsz fektetni?
- Nem! Csak szeretnék egy komplett sztriptízt látni. Tudsz táncolni?
- Persze. Van valami lágy zenéd?
- Igen. De mielőtt elkezdenéd van kifogásod az ellen, hogy felvegyem videóra?
- Semmi, ha kifizeted. Egy ezrest kérek! Előre!
- Megállapodtunk. Itt a szerződés. Ird alá és itt a pénz is. - őszintén meglepődtem, hogy ilyen olcsón megúsztam. Ezt a felvételt már fel is használhatom, ha akarom. Hiszen a szerződésben benne van, hogy a felvételt bárhová felhasználhatom. Amint megszólalt a zene, Éva elkezdett mozogni. Egész tűrhetően mozgott. Aztán először levette a blúzát, majd lassan kioldotta a szoknyáját és a kamera felé dobta. Fogott egy széket és szépen lassan lehúzta a harisnyanadrágját. Kifejezetten jó alakja volt. Persze a fehérneműje is piros volt. Egy kifejezetten átlátszó melltartó és egy hasonló anyagból készült tangabugyi volt rajta. Először a melltartót oldotta ki. A melle jó alakú volt. Nem túl kicsi, sem túl nagy, de elég hegyes. Aztán a bugyija ledobása után láttam, hogy a puciszőrzete is szép volt. Alakra volt igazítva. Nemrég igazíttathatta meg.
- Na, csináljam tovább? - kérdezte cinkosan kacsontva. Jeleztem, hogy nyugodtan. Erre a kistáskájából elővett egy műfarkat. Egy pillanatra elakadt a lélegzetem. Éva hanyatt feküdt az ágyon és elkezdett a műtaggal kéjelegni. Először nyalta, majd a mellén körözgetett vele, aztán a punciját széttárva dugta meg magát. Ez a lány vagy hihetetlen buja volt, vagy nagyon jól alakította. Mindenesetre egyre gyorsabban körözött puncijában a műfarokkal és egyre nagyobbakat sóhajtott. Alig két perc múlva már el is ment. Aztán megszólalt: - Most pedig téged akarlak! - közeledett a kamera felé, én persze vettem a lapot és a széthúzott puncija képével zártam le a felvételt. Amint kikapcsoltam a kamerát, újra megszólalt:
- Látom, a farkad nem nagyon fér bele a nadrágodba! Ennyire tetszett?
- Hát mi tagadás! Igencsak jó volt. Vedd úgy, hogy szerződtetve vagy!
- Köszönöm! Letusolhatok?
- Persze! Ott a fürdő, arra! Használd csak. Addig én visszanézem a felvételt.
- OK. - Ezzel ellibegett mellettem egy szál semmiben. A felvétel különben kifejezetten jól sikerült. Éva remekül mutatott. Maga a felvétel különben 14 perc hosszú volt. Amikor kijött a fürdőből egyből megadtam a telefonszámomat azzal, hogy pénteken hívjon újra. 11-kor lépett ki az ajtómon. Túl voltam az első felvételen!

--------------------------------------------------------------------------------

4. fejezet: Szereplők válogatása
Délután kettő után 10 perccel jött Béres Anett, aki alig fél órát volt nálam. Ő nem vállalt pornót. Sztriptízt szívesen, le is vetkőzött, de azon túl mást nem. Igaz, hogy ingyen is engedte magát videózni. Amúgy kb. 165 cm magas, alig 50 kilós, festett szőke hajú volt. Alakja elég jó.
Este 6-ra jött Kabai Magdi, aki 172 cm magas, 70 kilós volt és háta közepéig ért a hosszú, fekete haja. Most már "rutinosan" tárgyaltam vele. Igaz, hogy nem volt hajlandó normális sztriptízt bemutatni, de alaposan megujjazta magát. Csak 2.000 Ft-ot kért az egészért.
Este már azon morfondíroztam, hogy miként lehetne az első filmet piacra dobni? Volt három csajom, összesen kb. 40 percnyi anyag és mind egyedül produkálták magukat. Az egész kiadható, ha valamivel hosszabb lenne. Másnapra behívtam azt a 4 fiút, aki a fényképen tűrhetően nézett ki a két lányon kívül, hogy bőven legyen választékom. Talán holnapután már lehetne tényleges dugásokat is filmre venni. Elképzelhető. Az már igazán sikeresen lenne forgalmazható!
Szóval kedden 10-re jött Szalay Ivett, egy alig 160 centis barna angyalka. Annyira fiatalnak látszott, hogy elkértem a személyijét. Csak így hittem el, hogy tényleg 23 éves. Azt mondta, hogy nincs valami nagy tehetsége, se kedve semmihez, de kefélni azt nagyon szeret. Így csöppent be hozzám, a pornófilmek szereplőinek válogatására. 2.000 forintért mutatott be egy egész jó sztriptízt és ráadásul alaposan meg is ujjazta magát. Ez a csaj is nagyon tetszett! Megkérdeztem, hogy vállalna-e leszbikus műsort is? Azt mondta, hogy még soha sem próbálta, de szívesen kipróbálná. Erre végighívtam a hétfői lányokat. Anett természetesen elzárkózott előle. Magdi szintén csak kipróbálná, mivel még ő sem volt nővel soha. Ellenben az első ügyfelem, Éva, ugyancsak örült az ötletnek. Már másnap reggelre meg is beszéltünk egy próbafelvételt. Éva, állítása szerint gyakorlott biszex volt. Majd meglátjuk! - gondoltam.
Kedd délután 2-re jött Horváth Zsuzsa. Ő szintén csak sztriptízt vállalt, de kifejezetten gyönyörű teste volt. Teljesen jogosan kért ezért a látványért 5.000 forintot! Kár ezért a testért! Szívesen rávettem volna egy kis "magán" szexre, vagy egy kis kamerák előtti leszbizésre. De nem, ő kötötte az ebet a karóhoz! Ő csak és kizárólag vetkőzik. Végül is nem erőltettem, de a reményt nem adtam fel. Egyszer csak sikerül meggyőzni őt!
Este 6-ra jöttek a fiúk. Addig kölcsönkértem egy videómagnót barátaimtól másolási céllal. Egyből be is tettem a lányok kazettáját. De még eléje szerkesztettem számítógéppel egy főcímet. Így lett az első filmem címe: Sztriptíz és maszti. Hossza 63 perc. Teljes ára: 1.500 Ft. Csak ehhez a filmhez vettem 10 db 90 perces kazettákat, darabját 1.000 Ft-ért, majd elkezdtem másolni. Persze ahhoz, hogy menjen a bolt, hirdetni is kellett. Nosza! A helyi újságban feldobtam a következő hirdetést:
"URAK, figyelem! Házi készítésű erotikus filmek eladók jó áron! Hívjon: 22/951-951"
10 napig adtam fel, összesen 12.000 Ft-ért, reméltem, hogy megéri! Első megjelenés 11-én, csütörtökön lesz.
Szóval este 6-ra jöttek a fiúk. Kovács János és József testvérek voltak. Mindkettőjükre a szép, kisportolt test, kb. 180 centi magasság és 70 kiló súly volt jellemző. 24 és 28 évesek. Gazda Béla magas, 192 centis volt, de csak 71 kiló, a farka bár vékony volt, de 20 centi hosszú. 32 éves. A negyedik fiú kissé kövérebb volt, így őt nem vettem be a buliba!
Sztriptízt persze nem mutattak be, ellenben becsülettel felállították a farkukat, majd alaposan el is élveztek. Nekik nem fizettem semmit, igaz, hogy fel sem vettem őket videóra.

--------------------------------------------------------------------------------

5. fejezet: Az első igazi pornófilm
Másnap reggel 8-kor keltem. Fél kilencre készen álltam mindennel. Pár perccel utána állított be Éva, és rögtön utána Ivett is. Elsőnek elmondtam, hogy egy Ivettről szóló teljes filmet szeretnék csinálni. Első jelenetben Ivett álmodozik és maszturbál, a másodikban Éva és Ivett bemutatnak egy leszbi show, a harmadikban Ivett Bélával kefél, míg a negyedikben mindhárman együtt kefélnek. Béla 10-re jön, úgyhogy addig a csak lányokat igénylő jelentekkel végezni kell.
Szóval Ivett kezdte el elsőnek a maszturbációt. Nagyon jó volt, ezúttal három ujjal egyszerre (is) izgatta magát, így okozva még nagyobb gyönyört magának, meg a film leendő nézőjének. Évával sokáig néztük, aztán mikor láthatóan túljutott a csúcsponton, akkor kezdtük csitítani - persze némán, hogy a kamera ne érzékelje. Utána Éva pontosan értékelte, hogy szerinte milyen volt a bemutatott maszti' show. Ivett elég durcásan fogadta a (szerintem) jogtalan bírálatot. Igy feldúlva kezdtek neki a leszbinek, ahol a történet szerint Ivettnak elege van a magányból és felhívja lakására egy barátnőjét. Ő persze kapva kap az alkalmon, mert már rég meg akarta hódítani Ivettet, csak Ivett nem akarta a leszbi szexet. Eddig a történet magva. A megvalósulás:
Éva bekopogtat Ivetthez. Rövid, egyszerű kis bundában van, alatta persze megfelelően kivágott ruha. Ivett csak póló-nadrág szerelésben. Isznak egy kis szeszt. Persze a férfiakról beszélnek. Szidva a férfiak erőszakosságát. Ivett panaszkodik, hogy egy ideje már nem tud elélvezni barátjával, mert ő, a barátja kezd csak magára figyelni. Éva megértően hallgatja és elkezdi simogatni először a kezét, majd az arcát. Ivettnek ez a cirógatás láthatóan nagyon jól esik. Aztán Ivett teste jön. Éva most már minden porcikáját simogatja, persze főleg a mellét és a fenekét. Ivett nem hisz a testének, de ez a leszbi egyre jobban esik neki. Csakhamar óvatosan puszilkodnak, majd mivel rájöttek a dolog ízére, így egyre erőteljesebben csókolóznak. Éva kibontja haját, majd lehúzza Ivett pólóját. A póló alatt persze nincs semmi. Ezer csókkal halmozza el a női szájtól még érintetlen kebleket. Ivett egyre jobban belemelegszik és már ő veti le Éva ruháit. Közben végigpuszilja partnernője testét. Semmit sem hagy rajta csókolatlanul. Egyre jobban belemelegszenek. Éva óvatosan lehúzza Ivett nadrágját, majd sokszor megsimogatja bugyin keresztül a punciját. Ivett már nyöszörög a kéjtől. Csak ekkor kerül le a bugyi. Most már mindketten meztelenek. Éva végigcsókolja Ivett testét, majd a punciját széthúzva kinyalja. Soha nem hittem, hogy ilyen profin is lehet nyalni. Ivett már a nyaláskor elélvezett, de Éva utána még alaposan meg is ujjazta. Elképesztő profizmussal adták elő a szeretkezést, mintha több hónapig csak ezt gyakorolták volna. Ivett sorozatosan elélvezett, majd ő ujjazta Évát. Nyalni sajnos nem nyalta ki, csak milliónyi puszit nyomott az egész testére ujjazás közben. Éva is tisztességgel elélvezett, majd fáradtan kifeküdtek. Egymás karjaiban pihegték ki a fáradalmakat.
A nyitástól a záróképig minden csodálatosan sikeredett. Nagyszerű anyag lett!
10 előtt pár perccel megjött Béla. Egyedül jól csinálta, kíváncsi voltam rá Ivettel párban is! Bevezető alig volt, szinte azonnal a lényegre tértek. Ez nem volt olyan jó, mint amikor a két lány kettesben csinálta, de azért ez is egész tűrhető volt. Először levetkőztették egymást, pontosabban ledobálták a ruháikat, majd Ivett szopással felállította Béla farkát. Béla mindezt egy kényelmes fotelben élvezte végig, akárcsak azt is, hogy Ivett szembenézbe lovagol a farkán. Ezt nem látta valami jól a kamera, így megkértem Ivettet, hogy forduljon meg a kamera felé. Ez már sokkal jobb volt - látványra! Hamarosan Ivett négykézlábra ereszkedett és Béla hátulról hágta meg a punciját. Még az elélvezés előtt sikerült kihúznia a farkát, így a teljes apatejet a hanyatt feküdt Ivett arcára ürítette.
Már 11 óra volt, Béla pedig egy darabig harcképtelen lett. 1 órás ebédszünetet rendeltem el, azalatt csak összeszedik magukat mindahányan! Közben megszerveztem a délutáni műsort!
12 után pár perccel álltunk neki a 2+1-es jelenetnek. A lányok most nem leszbivel nyitottak, hanem Béla farkának kettesben való felállításával. Jó volt látni, ahogy mindkét lány ugyanazon farok felállításán tüsténkedik. De csak nem akart harcképessé lenni a farok. Én már-már azt hittem, hogy el kell dobni az egész anyagot, amikor Évának lett egy kiváló ötlete: előbb ő mutatott be sztriptízt, majd Ivett, végül pedig Béla. Persze a két lányé sokkal jobb volt, de a fiúé sem volt megvetendő! Utána már nem kellett erőlködni, hogy Béla farka felálljon. Egyből meghágta a hanyatt fekvő Évát a legklasszikusabb pózban, közben Ivett csókolgatta mindkettőjük testét. Hármasban adtak nyelves puszikat egymásnak, majd Béla váltott a hasonlóan fekvő Ivettre. Tényleg hosszú farka volt. Éva közben meg-megnyalta a ki-be járó dákót, illetve Ivett punciját. Más pózt már nem tudtak bemutatni, hiszen Béla újfent az elsülés határán volt. Azért mielőtt elsült volna, felültették, majd a két lány felváltva cumizott. Mikor Éva kapta be a dákó végét, akkor Ivett nyalta az oldalát, majd fordítva. Bélának persze több se kellett, igen hamar elélvezett. Szerencsére a dolgot úgy irányították, hogy mindkét lány arcára bőven ment a geciből. Aztán a lányok nagy lelkesen lenyalogatták egymásról a folyadékot.
Alig háromnegyed óra alatt végeztünk is! Szerintem nem kellett ide már más. Az így elkészült 2. filmem az "Yvett szerelmei" címet kapta. Teljes hossza 85 perc lett. Ára ugyancsak 1.500 Ft. Reméltem, hogy holnaptól már lesznek vevőim!

--------------------------------------------------------------------------------

6. fejezet: Forgatások
Délután 1-re jött a váltás, azaz Magdi és a két fiútestvér: János és József. Az első jelenet kedvéért lementünk az utcára, ahol Magdinak megtetszik a két fiú és felhívja őket a lakására. Persze már menet közben félreérthetetlen utalásokat tesz, hogy mi fog következni. A lakásba érve letérdel eléjük és egyből előveszi a farkukat, majd párosan szopja őket. A fiúk igencsak belelkesedtek erre. Magdi négykézlábra ereszkedett és hagyta, hogy János hátulról hágja meg a punciját, míg József előlről szopassa tovább. Pár perc nyüstölés után a két fiú helyet cserélt.
Egy kis szünetet tartottunk, mert láttam, hogy Magdi kezd fáradni. Persze a fiúk ezalatt lekonyultak, így újra fel kellett állítani őket, de ezt a cselekményt már újra vettem. Amikor Magdi felállította mindkét fiút, akkor hanyatt vágta magát és János farkát beletette a puncijába, majd Józsefet szopta. 5-6 perc elteltével helycserét mutogattam. János kiszállt Magdiból, átadva helyét az ugyancsak türelmetlen Józsefnek, míg ő maga nem szopatta tovább Magdit, hanem Magdi mellét nyomkodta a farkával, magyarul mellbe kúrta. Magdi persze nem hagyta annyiban a dolgot, amikor csak elérte szájával János farkát, akkor meg-megnyalta a csemegét. Pár perc után a fiúk megint újítani akartak. Sikerült is, hiszen János feküdt alulra, Magdi pedig beleült a farkába. Azért nem táncolhatott teljesen szabadon, hiszen közben Józsi farkát szopogatta, mint valami csemegét. Pár perc a fiúk nem bírták tovább, a Magdit szopató Józsi élvezett el először Magdi arcára, majd János is szólt, hogy ő sem bírja tovább. Így Magdi kiszállt belőle és alig nyalta meg párszor Józsi farkát, ő is elélvezett Magdi arcára és hajára. Záróképnek Magdit csókolgató és simogató fiúkat vettem fel. Jó jelenet volt, Magdinak 2.000, a fiúknak egyenként 1-1 ezer forintot adtam érte.
Amíg zuhanyoztak, addig megszerveztem a holnapi napot. Közben a fiúk szóltak pár ismerősüknek, hogy itt kaphatók jó minőségű házi pornófilmek, így este 7-től már jöttek is vevőim! Persze a felvételek közben zavartalanul folytak az előző filmek másolásai. Visszanéztem a másolt kazettákat, hála a profi kamerának és a jó minőségű videómagnóknak, egész jók lettek a másolatok is.
Ez után még egy jelenetet fel akartam venni, de a fiúk nem igazán lelkesedtek érte, így hagytam a fenébe az egészet. Magdi azért még egyszer bemutatott egy sztriptízt és egy műfarkat előkapva maszturbált is, ettől Jánosnak felállt a dákója és beszállt. Szerencse, hogy az egészet vettem, mert így egész jó kis jelenet lett belőle. János szétnyalta Magdi pináját, majd Magdi jött, hogy szopjon. Utána egy érdekes műsor jött: pár nyomás a műfarokkal, majd pár János valódi farkával, aztán újra a műfarok és így tovább. Magdi alig kapott levegőt, úgy élvezte a szokatlan helyzetet. A jelenet egy alapos franciázással folytatódott, majd miután lucskossá nyalták egymást, János tövig belenyomta dákóját a hanyatt fekvő Magdi pinájába. Néhány lökés után Magdi lábával átölelte kanja derekát, majd hamarosan feltette a lábát János vállára. Így élvezkedtek elég sokáig, míg a fiú jelzett, hogy mindjárt eldurran. Ekkor előkapta az addig puncit szorlalmasan nyüstölő dákót és egy hatalmasat Magdi mellére élvezett. Újabb zuhany, majd mindenki hazament. Éreztem, hogy ez a film sem lesz rossz!.
Még a boltok zárása előtt leugrottam újabb 20 kazettáért, így volt bőven tartalékom. Hamarosan megjöttek páran az esetleges vevők közül. Szerencsém volt, mert a Sztriptíz és masztiból 3, az Yvett szerelmeiből 5 db ment el. A sikeren fellelkesedve láttam neki az újabb másolásoknak. Egész éjszaka, majd egész nappal mentek a másológépek.
Reggel 9-kor felhívott az egyik vevőm. Már azt hittem, hogy valami baj van a felvétellel, de mint kiderült szó sincs erről. Pontosan, hogy nagyon is elégedett volt. A vevőm, mint mondta egy éjszakai lokál tulajdonosa és oda szeretné szerződtetni Zsuzsát, ezért kérte a telefonszámát. Én nem akartam ebből kimaradni, ezért azt mondtam, hogy a szerződés csak rajtam keresztül lehetséges. Nem tiltakozott. Az alapok megtárgyalása után megígértem, hogy visszahívom. Amint befejeztük a megbeszélést, rögtön hívtam Horváth Zsuzsát. Én azzal kezdtem, hogy a menedzsere szeretnék lenni és már van is egy ajánlatom az ő számára. Egyből megértette, hogy ha nem fogad el, mint menedzsert, akkor az ajánlatból semmi sem lesz. Megígérte, hogy még ma délelőtt fel fog jönni hozzám megbeszélni a részleteket.
Fél tízre jött a mai első szereplői csapat, nevezetesen Magdi, Ivett és a Kovács testvérek, Józsi és János. Elsőnek Józsi kefélte Magdit. A történet szerint egy végigmulatott házibuli után ébrednek és egyszerre mennek ki a konyhába kicsit józanodni. Itt egyből megkívánják egymást és kezdődik a szex. Magdi szopással felállítja Józsi farkát, aki erre kinyalja, majd alaposan a konyhaasztalra fektetve alaposan megdugja. Nem akartam egy hosszú jelenetet, így pár percnyi nyüstölés után Józsi már ki verhette a farkát Magdi mellére. Ez után Magdi felébreszti a mindeddig alvó Ivettet és elkezdi simogatni. Hamarosan az ágyban találják magukat és vadul egymásnak esnek. Szerelem-éhségükben össze-vissza csókolják egymást, főleg a melleiket és a nyakukat. Ivett alaposan megujjazza Magdit, majd ki is nyalja. Válaszul Magdi nyalja ki Ivettet, majd a mellét csókolgatva ujjazza meg. Végül puncijukat összedörzsölve elégülnek ki mindketten.
A felvétel közben jött meg Zsuzsa, hogy kitárgyaljuk sztriptíz-szerződésének részleteit. Persze ha már ott volt, ő is megnézte az éppen zajló leszbikus jelenetet. Láttam, ahogy többször is élvezettel megnyalta a száját és nagyokat lélegzett. A felvétel végeztével huncut fény csillog a szemében. Van rá remény, hogy ő is szeretkezzen a kamerák előtt! Negyed óra pihenőt adtam mindenkinek, mi meg elkezdtünk tárgyalni.
- Nos, Zsuzsa, van számodra egy ajánlatom.
- Milyen?
- Sztriptíztáncosi egy éjszakai lokálban.
- Hol?
- Ezt egyenlőre nem mondhatom el, de a biztosíthatlak, hogy a nem kell messzire menni.
- OK. Mit kérsz cserébe?
- Hogy én legyek a menedzsered!
- Azaz?
- Én tárgyalok helyetted mindenkivel, én szerzem meg az ajánlatokat.
- És te is markolod fel a dohány nagy részét.
- Nem, csak 25 százalékot kérek!
- Nem sok az egy kicsit?
- Hidd el, hogy nem az! Egész jó arány ahhoz képest, hogy Te mennyit kasszírozhatsz vele.
- 15 százalék.
- Legyen húsz, és nem kézbe, hanem átutalásra. Rendben van, Zsuzsa?
- Ám legyen. Mit kell pontosan csinálnom és mikor?
- A Blue Erotic Dreams nevű lokálban kell fellépned, egy éjszaka kétszer. Először úgy este fél 10 felé, másodjára pedig éjfél körül. Ezért éjszakánként kapsz bruttó 6.000 Ft-ot, valamint oda-vissza szállít a lokál kocsija. Megfelel?
- Csak 6.000-et?
- Igen. És már ma este kezdhetsz! A műsor teljesen rád van bízva! Csak annyi kérésük van, hogy alkalmanként 10-15 percet legyél a színpadon.
- Ez igen! Köszönöm! Hol írjam alá?
- Egy perc, csak kinyomtatom. - azt persze nem mondtam el neki, hogy én esténként 9.000-et kapok érte. Igaz, hogy ezért én fizetem a közterheket is, de oda se neki.
Mielőtt elment, elkaptam egy szóra: -Zsuzsa, egy pillanat.
- Igen?
- Volna kedved holnap 11-re bejönni egy próbafelvételre?
- Milyen témában?
- Szeretném megnézni hogyan nézel ki te és Éva együtt a kamerában.
- Mint most ez a két lány? Leszbikus szeretkezést kell csinálnom?
- Semmi kényszer. Csak megkérlek, hogy gyere be és nézd meg magadat, jó?
- OK. Megbeszéltük!

11-kor folytattuk a felvételt. Magdi és Ivett egymást karjaban feküdnek boldogan és kielégülten, enyhén simogatják és csókolgatják egymást. Ekkor jönnek be a Kovács testvérek, János és József. Persze egyből beszállnak. Magdi Józsit szopja, míg Ivett Jánost kapta szájvégre. Aztán Magdi beleül Józsi farkába és nagyon nagyokat élvez. Józsi ezalatt alaposan megmasszírozza a neki háttal ülő Magdi melleit, illetve simogatja a punciszőrzetét. A másik párosnál a hanyatt fekvő Ivettbe nyomul bele János. Ki-be húzogatja farkát, majd egy hirtelen tempóváltással belegyorsít. Pár perc után Magdi feláll Józsi farkáról és kihúzza Ivettből János farkát. Lehajol, szétterpeszti a lábait, majd hátulról alaposan megbaszatja magát Jánossal. Ezalatt Ivett ül bele Józsi meredek farkába. A két pár oly közel van egymáshoz, hogy a lányok időnként meg tudják simogatni egymás száját és mellét. Újabb felállás-váltás. Ivett felül az ágy végébe és szétterpesztett lábai közé szorítja Józsi fejét, aki szorgalmasan kezdi nyalni az eddig általa nyüstölt punci. Józsi oldalt fekszik, hogy a farkát Magdi tudja szopogatni, míg őt János nyalja. Ez a felállás nagyon tetszett. Elég sokáig vettem. Aztán a fiúk jelezték, hogy lassan nem bírják visszatartani a gecijüket, de én még nem akartam, így két perc szünet után -immáron kissé lankadtan, újra kezdtük a disznólkodást. János állt, a két lány előtte térdelve szopta őt, míg Józsi felváltva dugta seggbe a lányokat. Pár löket Magdi puncijába, majd szintén pár löket Ivettébe. Közben a lányok alaposan megdolgozták János farkát, de közben sokszor összeért a nyelvük. Egy újabb képváltással János és Józsi egymás mellett állva átölelték egymást, míg a lányok szoptak mindkettőjüknek. Ekkor már elengedtem őket. Józsi valamivel több folyadékot termelt, mint János, pedig neki ma már volt egy felvétele. Végül mind a négyen fáradtan lepihentek.
Ezzel a gruppival lett teljes a haradik filmem, címnek a "Mániákus pina"-t választottam. Ez elég hangzatos, ugyanakkor elég semmitmondó. Teljes hossza 109 perc lett.

Délután kettőre jött Éva és Ivett. Egy leszbikus filmet szerettem volna forgatni, így kértem kettőjüket. Meglepetésemre hatan állítottak be, mivel elhozták négy barátnőjüket is! Csalla Csilla és Anna ikrek voltak. Szerencsére más színűre volt festve a hajuk, de mindketten gyönyörű barnára égették magukat a szoláriumban. Soós Ibolya 165 centijével és 75 kilójával kicsit ducibb volt az eddigieknél, de eredeti boszorkány-vörös volt a haja és tiszta szeplős volt az egész teste, meg az arca. Zách Ági pedig egy mindenben átlagos lány volt. Az ikrek 27 évesek voltak, míg a másik két újonc alig múlt 30. Nagyon megörültem ennyi új puncinak. Egyből belevágtunk a közepébe. Mindenkitől kértem egy sztriptízt és maszturbációt. Annával kezdtem, majd a rutinos Éva jött, aztán sorra Ivett, Csilla, Ibolya és Ágnes. Végül az ikrektől kértem egy különlegességet: egy páros sztriptízt és maszturbációt. Sikerült! Belementek! Ez az anyag éppen 89 perc lett, így pont megvolt a Sztriptíz és maszti c. filmem folytatása. Cím ugyanaz, csak 2. sorszámmal.
Utána Évával és Ivettel felvettem egy újabb leszbikus jelenetet. Ezúttal már sokkal gyakorlottabban ment a dolog. A sztori szerint Éva és Ivett két kollégiusta lány, akik nagyon éhesek a szerelemre. Persze a kolesba fiúk nem mehetnek be, így kénytelenek maszturbációval vagy egymással megelégedni. Egy szép délután Ivett egy szál punciban napozik a koles egy ablaka mögött, mikor rányit szobatársnője, Éva. Ivett már előtte morfindírozott, hogy milyen jó is lenne egy kicsit szeretkezni végre valakivel. Mikor éppen magához akart nyúlni, akkor lép be Éva. Nem csodálkozik Ivett szex-hiányán, hiszen már nála is krónikus szex-elvonási tünetek jelentkeznek. Amint ledobja kiskabátját, egyből leül szobatársnője mellé és elkezdi simogatni. Előbb persze a kezét, majd az arcát, a nyakát, és csak ekkor tér rá a mellére. Ivett láthatólag nagyon élvezi a dolgot., hiszen a mell simogatásakor már ő húzza Éva száját a mellére, hogy ellephesse azt csókokkal. Nagyon hosszan csak a mellét csókolgatja, mialatt keze felderíti a Ivett testének többi tájékát. Éva ujját éppen csak párszor mártja bele Ivett puncijába, mikor hasra fordítja őt. Tiltakozni akartam, hogy mégis miért csinálja ezt, de mikor láttam, hogy minden eddiginél gyorsabban és erősebben száguld Éva nyelve Ivett hátán, akkor belémragadt a szó. Végigcsókolta Ivett hátának minden négyzetcentijét, majd négykézlábra állítva a fenekénél folytatta. előbb a fenekét csókolta körbe, majd a segglyukát is. Széthúzta Ivett lábát, majd jobb keze középső ujját Ivett puncijában eltüntette. Miközben ujjazott, azalatt tovább nyalta Ivett fenekét. Ivett már nagyon oda volt gyönyörében, mikor Éva hirtelen kihúzta ujját a punciból, majd óvatosan széthúzva Ivett fenekét, az eddig a punciban járó ujjat beledugta a segglyukba. Ivett felsikoltott. Lehet, hogy először fájt neki, de amikor a Éva tovább nyalta a fenekét és ki-be húzkodta ujját, akkor már láthatóan jobban esett neki. Lassan, de biztosan elernyedt. Sikerült elélveznie. Most Éva vágta magát hanyatt és hagyta, hogy Ivett levetkőztesse. Hosszasan csókolóztak. Közben Éva szeretője kezét odahúzta puncijához és jelezte, hogy jól esne egy kis ujjazás. Ivettnek több sem kellett. Kicsit lejjebb csúszott, hogy nyogodtan tudja nyalni Éva mellét, mialatt megujjazza. Elsőnek a középső ujja tűnt el Éva puncijában, majd mellé tette a mutatót is, nem sok idő kellett a gyűrűsujjhoz és a kisujjhoz sem, majd egy elég erős sóhaj kíséretében Évában eltűnt Ivett hüvelykujja is. Mind az öt ujja benn volt Éva puncijában és így szinte pillanatok alatt a mennyekbe röpítette Évát. Nem is tudtuk sokáig folytatni a felvételt, hiszen mindketten ugyancsak kipurcantak.
Tíz percnyi forgatási szünet után lépett be a történet szerinti kollégiumi szobába Ibolya, a tanárnő. Éva és Ivett egymás karjaiban pihente ki a szex fáradalmait, nem kellett semmit sem magyarázni a tanárnőnek. A helyzet félreérthetetlen volt.
- Hogy képzelitek, -rivallt rájuk Ibolya "néni"- micsoda dolog ez?
- Ez egy nagyon jó dolog. Csodaszép! - válaszolta Éva.
- Mi? Ezt ne mondjátok nekem! Csak férfival tudom elképzelni a szexet!
- Pedig nővel is nagyon jó! - mondta Ivett.
- Érdemes kipróbálni! - ajánlotta Éva.
- Tényleg, nem száll be? - kérdezte Ivett.
- Én? Szó sem lehet róla! - tiltakozott Ibolya.
- De legalább tessék leülni ide közénk. Hadd magyarázzuk meg a dolgot!
- Rendben, ez még nem sok. De semmi többet. - persze ez megbeszélt jelenet volt.
- Csak még annyit kérünk, hogy csukja be a szemét!
- Megtörtént. És most mi lesz? - kérdezte a tanárnő.
- Semmi különös. Csak simogatjuk a kezét, meg a nyakát. Csak élvezze és ne gondoljon semmire! Csak élvezze nyugodtan!
Tényleg először a kezét simogatták, aztán a nyakát és az arcát cirógatták, majd a blúzát simították meg többszörösen is - kerülve a mellét. Ibolya teste eleinte tiltakozott, de csakhamar elfelejtette hogy lányok simogatják és egyre jobban élvezte a dolgot. Ahogy egyre izgatottabb lett, úgy lettek mind vörösebbek a szeplői. Éva óvatosan benyúlt a blúza alá és megsimogatta a Ibolya hasát és mellét. Láthatóan nagyon jól esett neki. Erre Ivett lehúzta a blúzt. Nem sok kellett és a szoknya is lekerült, rögtön utána a melltartó is, majd a bugyi. Ibolya kifeküdt az ágyon és élvezte, hogyan csókolja össze a két lány. Rögtön a bugyi lekerülése után Éva foglalkozott Ibolya melleivel és arcával, míg Ivett csókolgatta a punciszőrzetét, meg a lábait. Ibolya hamarosan szétnyitotta lábait, így Ivett nyalhatta a méretes puncit. A tanárnő már lihegett a kéjtől, amidőn Éva tulajdon melleivel dörzsölgette Ibolya melleit. Ez annyira jól esett Ibolyának, hogy szó nélkül fogta Évát és feljebb húzva körbecsókolta a melleit. Erre Ivett is feljebb jött egy kicsit és most már Ibolya meleit puszilgatta, miközben ujjaival jócskán bent járt a Ibolya puncijában. Pár szenvedélyes perc után Ibolya abbahagyta Éva melleinek csókolgatását és hanyatt döntötte az eddig őt szolgalmasan nyaldosó Ivettet és szenvedélyes csókolózásba fogtak. Hamarosan már egymás mellett fekve falták a másik mellét. Ezalatt Éva sem pihent, hanem megfordult és a két puncit nyalta felváltva. Amikor aztán kezét bedugva élveztette Ibolyát, akinek különben Éva nyalta a mellét, Ibolya már nem bírta tovább és elélvezett. Az élvezkedés percei után Ibolya Évát ölelte maga mellé és a közben szintén elélvezett Ivett nyalta-ujjazta mindkettőjüket. Nem kellett sok idő és mindahányan elélveztek.
A forgatás aznapra befejeződött, majd holnap folytatjuk!
Este a hirdetés hatására sok vevőm volt. Még szerencse, hogy délben vettem 30 kazettát, így lesz mit eladnom a hét végén is!

--------------------------------------------------------------------------------

7. fejezet: Hosszú hétvége
Péntek reggel fél kilencre jött 4 új fiú, sorra felállították a farkukat, majd eldurrantak. Mindannyian megfeleltek! Imrét egyből ott is tartottam, hiszen fél 10-re jött a tegnapi filmet folytatni Ivett.A tegnapi két leszbi jelenet után ma pár hagyományos páros is fel akartam venni. A sztori az, hogy Ivettet meglátogatja egy régebbi diáktársa, akivel felelevenítik az élményeiket és oly' annyira belemelegszenek a régiek taglalásába, hogy az ágyban találják magukat kefélés közben. Először Ivett mellét nyalogatja Imre, majd a puncijára is sort kerít. Aztán Ivett merevre szopja fiúja farkát, majd a leghagyományosabb pózban dugnak. Egyre jobban belemelegednek a mókázásba, amikor Imre kihúzza nedves farkát Ivettből, majd négykézlábra állítja a lányt. A lány teljes meglepetésére nem a punciját veszi célba, hanem egyre hevesebb dörzsölgetések után a fenekét. Hamarosan eltűnik a fél arka az egyre jobban táguló, de még mindig szűk popsiban. Imre persze nem bírja sokáig a menetet, hanem gyorsan Ivett fenekére élvez.
A jelenet vége után Ivett bevallotta, hogy nem ezt beszélték meg előre, de ez a testépítő fiú olyan jól nézett ki, hogy nem bánt meg semmit sem.
11-re jött a váltás: Éva és Zsuzsa. Éva már gyakorlott biszex volt, míg Zsuzsa soha nem volt nővel. Ráadásul kiváló teste volt, mint ezt a sztriptízlokál tulaja is megerősítette. Persze vettem ezt a jelenetet is, remélve, hogy Zsuzsa nem száll ki menet közben, bár kikötötte, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor bármikor kiszállhat! A sztori a következő volt: Zsuzsa bánatos, mivel elhagyta a fiúja. Bánatában sír is, ekkor lép be szobájába Éva, aki megpróbálja megvígasztalni. Először persze csak simogatja, de látván, hogy ez nagyon jól esik a búbánat könnyeiben fürdő Zsuzsának, lassan és óvatosan harapdálni kezdi a fülcimpáit, majd végigcsókolja őket. Közben már a testét simogatja. Óvatosan a pólója alá nyúl. Zsuzsa összerezzen, amikor egy idegen női kéz hozzáér fedetlen testéhez és a mellét simogatja, de nem szól, mivel láthatóan nagyon is jól esik neki. Hamarosan leveti a pólóját és hanyatt dobja magát. Zsuzsa immár teljesen odavan az élvezettől. Ő maga teszi Éva kezét a puncijához, hogy azzal is kezdjen valamit. Éva persze rutinos, mivel először csak a kisnadrágon keresztül simogatja és csak utána kerül le eme ruhadarab. Csókolóznak - hossz, szenvedélyes nyelves csókokat váltanak az ágyon végighemperegve. Éva pillanatok alatt megszabadul ruháitól, majd visszabújik szeretője ölelő karjaiba. Zsuzsa kezét óvatosan ráteszi saját mellére, majd hagyja, hogy simogassa őt. Alig egy perc múlván már Zsuzsa csókolja körbe Éva mellét, ám mielőtt tovább menne lefelé, Éva hasra fordítja Zsuzsát és elkezdi masszírozni a hátát. Kiderül, hogy Éva sok jó tulajdonsága mellett még kiváló (szex)masszőr is. Miközben minden porcikáját megdörzsöli és végigcsókolja, valahogy lekerül Zsuzsáról az utolsó ruhadarab, a bugyi is. Zsuzsa visszafordul a hátára és Éva fejét puncijához irányítja. Éva nem habozik, tudja, hogy Zsuzsi ki akarja nyalatni magát amúgy rendesen! Zsuzsát felülteti a kanapé szélére, míg ő elétérdelve nyal. Zsuzsa hatalmasakat sóhajt, különösen mikor Éva meg is ujjazza. Hamarosan nagy sikongatások közepette elélvez. Egy kiadós búcsúcsókkal köszöni meg a kapott kéjt.
Ibolya, Ivett és Imre fél 12-kor jöttek vissza, hogy be tudjuk fejezni a filmet. A zárójelenetben Imre éppen szopatja Ivettet, amikor barátnője, Éva és Ibolya "néni" belépnek. Persze azonnal beszállnak. Őszintén szólva nagyon irigyeltem Imrét, hogy három csaj is kényezteti egyszerre!
Szóval Imre hanyatt dobja magát, mire Ibolya a szájára ülve nyalatja magát, miközben Éva és Ivett tandemben szopják Imrét. Aztán Imre megdugja Ibolyát, mialatt gyönyörködik Éva és Ivett leszbi játékaiban, majd Ibolya és Éva helyet cserél. Ekkor sajnos Imre elélvezett, ráadásul pont benne volt Évában, így kamerával látni sem lehetett. Kár, mert a jelenet egész jónak ígérkezett. De sebaj, hiszen 3 lány újra felállította Imre farkát, így folytatódhatott a digi-dugi ott, ahol abbamaradt. Nem számoltam a felállásokat, de mindegyik lány játszott mindegyikkel, illetve Imre sorra megdugott mindenkit. Volt, akit többször is! Végül Ibolya arcára élvezett rá óriási hörgések közepette. Ezeket a cseppeket a másik két lány szorgalmasan lenyalta, mialatt Ibolya gondoskodott az esetleg fennragadt néhány csepp lenyalásáról.
Nagyon jó jelenet volt, a "Kollégista csajok" c. filmem utolsó részének tettem be.
Ebéd után elkezdtem a következő filmet, amely címében már benne is van a tartalma: "Szopós csajok". A képlet roppant egyszerű: a csajok leszopnak mindenkit, akit csak elérnek. Első párban Éva és Béla jött, aztán Magdi és János, majd Ibolya és József. Utána változtattam a felálláson, mivel egy jelenetben szopta Éva Jánost és Magdi Bélát.
A lankadt farkak pótlására behívtam három új fiút: Lacit, Gyulát és Attilát. Meglepetésemre kiderült, hogy ők mindent vállalnak, mivel mindhárman aktív biszexek. De most csak a csajok szoptak tovább: Ibolya elkapta Lacit, Éva Gyulát, míg Magdi Attilát.
Az utolsó "jelenetben" Éva szopta egyszerre Lacit és Gyulát, míg a kezével kiverte Attila farkát. De közben persze cseréltek, így bőven jutott mindenkinek Éva kezéből és szájából is.A film készen is volt, talán lesz érdeklődés iránta, hamár belekerült 17 ezer forintomba.
Este jöttek a vevők, szerepcsére egyre többen. Legnagyobb meglepetésemre beállított az egyik profi videóforgalmazó cég menedzsere is, hogy tárgyaljon egyes filmjeim megvételéről. Nevezetesen az Yvett szerelmeit és a Mániákus pinát nézte ki magának. Darabonként 100.000 Ft-ot kínált a filmek mesterkópiáiért, de ennyiért persze nem adtam őket. Némi alkudozás után megállapodtunk darabonként 150.000 Ft-ban. Megállapodásunkban még annyi volt, hogy többet ezen filmeket nem forgalmazhatom, csak az eddig lemásolt példányokat adhatom el. Úgy érzem hogy sikerült! Megfogtam az isten lábát! Ráadásul megígérte, hogy hamarosan jön vissza további filmekért! Ezenkívül persze eladtam jópár kazettát, de az volt akkor számomra a kevésbé lényeges!

Másnap reggel felderítettem egy igen olcsó nagykereskedelmi videókazetta-boltot, ahol 100 db üres 100 perces kazettát vettem, darabját mindössze 880 Ft-ért. Valamint, ha már ott voltam, akkor vettem két újabb magnót, valamint megfelelő kábeleket, így sokkal eredményesebben tudtam másolni!
Aznap délelőtt már nem dolgoztam többet, mivel egy esküvőre hívtak videózni. Az esküvőt magát megszámítottam 10.000 Ft-ért. A lakodalom elég korán kezdett kifulladni, persze nem volt menyasszonytánc, csak egy csendes jazz-zenekar játszott. Úgy este 6 felé aztán elhívott egy csendes sarokba az ifjú pár.
- Mennyire vagy fáradt, hogy bírod a strapát?
- Kösz, egész jól.
- Mit, gondolsz, tudnál még egy ideig videózni?
- Persze, de ha jól látom, a násznép hamarosan elmegy, mivel már most sokan elszállíngóztak.
- Igaz, de nem is itt gondoltuk.
- Hanem?
- Ugye nem vagy szemérmes? Felveszel bármit?
- Igen. De miért? - volt egy alapos gyanúm.
- Azért, mert szeretnénk megkérni, hogy vedd fel a nászéjszakánkat.
- Tényleg? - bejött a gyanúm! Ezek aztán nem szívbajosak!
- Igen, halál komoly! - bólongattak mindketten.
- De hát ez... - tiltakoztam.
- Ne törődj vele! Megfizetjük, mégpedig igen jól! - mondták. Láttam a felhajtásból, hogy ezt így is gondolják.
- No jó, de ti nem vagytok szemérmesek? - kérdeztem beleegyezőleg.
- Mi? - kérdezett vissza a fiú. - Egy nagy gruppenszex-partin ismertük meg egymást, azóta is köztünk mindent szabad. Igencsak gyakorlottak vagyunk a szeretkezésben. Mindketten biszexek vagyunk, úgyhogy bárkivel bármikor lefekszünk!
- Rendben. Mennyi?
- 30 ezer elég lesz? - kérdezte a lány?
- Semmit sem kérek,csak a kazettát további forgalmazásra. Minden eladott példány után fizetem a haszon 10 %-át.
- Nem. 35 ezer és a szalagot kérjük!
- Biztos? Gondoljátok meg!
- Meggondoltuk! 35 ezer és a szalagot kérjük!
- OK. Megegyeztünk! Mikor megyünk?
- Elbúcsúzunk és már indulhatunk is! - így is lett. A nászéjszakában semmi különös nem volt, egy teljesen hagyományos szeretkezés, annyi különbséggel, hogy rengeteget színészkedtek a kamerának... Untam, de ha már elvállaltam,...
Ellenben lett egy jó ötletem valamelyik eljövendő filmemre...