Barsony Creative Commons License 2001.03.05 0 0 9
Hello : -)))Nem szeretnék közhelyeket irni, pláne nem ismételni a női magazinokban olvasható szupertuti tippeket, mert azok eléggé elfogultak. (például mutasd neki, hogy mindig örülsz, ha látod… brrr. Nem mutatni kell azt, hanem érezni).

Szerintem alapfeltétel, hogy egy nő ne legyen hisztis, mert az állandóan nyafogó, zizegő viselkedés taszitja a férfiakat (végül is a nőket is). Ez fontos. Erre vigyázni kell.
Bele kell kicsit néha bújni a lelki világukba is, megmártózni benne és átélni. Sokszor egy lazán odavetett „semmi gond” mögött is bújhat fájdalom, amit nem mutat ki.

A telefonálással kapcsolatosan az én Mókuskám meghatódottságig tud örülni, ha nem várt időpontban rácsörgök… nem gondolnám, hogy erről más férfi merőben máshogyan érezne. (kiváncsi vagyok!)

A szex adagolást biztosan nem vetik meg, bár én úgy érzem, hogy igazán csak az teszi őket boldoggá, ha látják, hogy a nő minden porcikájában érzi a vágyat, bármikor és( ne adj Isten) bárhol, azaz, ha ugyan úgy szereti a testét mint a lelkét a „kicsi drágámnak”. Ennek ellentététére viszont nincsen orvosság, ugyan úgy mint másra sem nagyon. Őszintén kell szeretni őket, nyitottnak és toleránsnak lenni, ennyi az egész.
üdv:-)))
tappancs