Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.17 0 0 116
T. orbanviki,

nem akartam ebbe az irányba elvinni a beszélgetést, sőt nagyon nem, én nem harapok erre a világösszeesküvéses dologra, amit mondani akartam, ha érdekel egy téma, sose zárkózz el semmitől, a legszélesebb körből vedd az információkat, még akkor is ha első blikkre a legképtelenebbek az állítások, és csak magad ítélj, mert az a lényeg. Áll mindez méginkább, ha a hiteles források száma oly csekély, és ha az egészet a titkok, a maszatolás, az elkenés és a félreértések jellemeznek, na akkor még inkább.

A biológiai fegyver kutatások sem ebbe a topikba tartoznak, ez is csak egy példa volt arra, hogy akár a leghihetetlenebb dolgokban is lehet igazságtartalom, nézd meg a Nemzet sajtószemléjének archívumát, úgy max két hétre visszamenőleg, ott találod az írást eredetileg közlő lap nevét, ha annak archívumában az aznapi-előző napi anyagokat megnézed, megtalálod, már ha tényleg érdekel.

En tovabbra is mindenre nyitott vagyok es tovabbra sem hiszek senkinek, csak a logikanak!

Annak örülök, hogy mindenre nyitott vagy, de viselkedj is ennek megfelelően, hogy amit írtál, több legyen üres lózungnál. A logikában pedig ne is reménykedj, ha történelemmel, politikusokkal, egyáltalán emberekkel és azok társaságaival, bármely gyülekezetével foglalkozol, olyan szintű irracionalitást találsz, hogy azt logikai alapon meg nem értheted.

Hol vannak már azok az idők, mikor mindent egy ostoba (és hazug) logikai rendszerben értelmeztek, ez volt a marxizmus-leninizmus, ami azért lassan adja át magát az enyészetnek, mert a fejekben ott maradt nagyon is.

Topikgazdától elnézést a kitérőért, továbbra is várom a válaszokat!

LKU, az Öszvér

Előzmény: orbanviki (114)