Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.16 0 0 113
T. haharin,

nem is értem mit olvastál ki soraimból, honnan veszed, hogy Mónus Áront kívántam propagálni, a lényeg, ha érdekel egy téma, a lehető legszélesebb spektrumból szerezz információkat, mindenhonnan ahonnan csak lehet, még ha vannak fenntartások is, olvasni mindenhonnan kell. Tudod ha lakást veszel, nem árt egy kis felderítés, mert ha csak az eladóval beszélsz, az elmond minden szépet-jót, aztán belemész a boltba, s lassan derülnek ki a defektek, pl vizesek a falak, beázik a tető, közveszélyes a szomszéd, ésatöbbi. Olyat nem lehet, hogy ez és ez kapásból hülye, túl egyszerű lenne így.

DNS-fegyverek ügyében próbálj keresni archívumban, elindulni a Nemzet sajtószemléje alapján, ami mutat a NZZ-re és az angol lapokra, ezeket magam se olvastam, de a sajtószemlében megbízhatsz, ez nem az a fajta, amikor a NapTV-ben kiderül, hogy hónapokon át hamis híreket közöltek, majd az egészet ráverték egy kislányra, ezt tekintheted hitelesnek, na persze az első ha te magad olvasod, mindenesetre ilyet mondani, dns-alapú fegyverek nem léteznek, kerekperec nem, na ez is túl egyszerűvé tenné a dolgokat.

Piszkálni azokat a dolgokat kellene, amikre céloztam, nem hiszem hogy reagálna, vagy egyáltalán tudna, de ne legyen kényes téma, majd meglátjuk, válaszol, nem válaszol, maszatol és ami lehet még, csak a jót, a szépet, hidd el ez az egész topik nem szolgál semmire, ha hitelesnek el is fogadod, de effelől sose lesz bizonyosság, szóval ha igaz is, bizti nem dícsérnék meg érte, kis public relations direktben, szánalmas, nem hiszem, hogy rá lennének szorulva.

Olvass és kérdezz!

szia
LKU, az Öszvér

Előzmény: haharin (112)