Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.15 0 0 110
Tetszik ez a népművelés. Ahogy olvasom sorokat, minden nagyon jó és szép,
az emberi lélek eredendően jó, a gyereket a gólya, a karácsonyi ajándékot pedig Jézuska hozza, persze van mikulás is és ti az emberiség segítésén dolgoztok, fáradhatatlanul a mások érdekéért, önzetlenül, magatokra nem gondoltok semmit, csak a másra, minden nagyon jó és szép.

Aztán nem csoda ha jön a naív okostojás, akiről feltételezzük, hogy semmi köze, de semmi, bár a félinformációk elhintésének forgatókönyvébe azért belefér, de fogadjuk el, hogy mégse, és kategórikusan kijelenti, hogy valamit nem hajlandó elolvasni, mert a témát tárgyalja ugyan, ugyan, de a szerzőt nem tartja hitelesnek. Bravo. Jó ez a hozzáállás, és jó az is, hogy kételkedik a dns-re kihegyezett biológiai fegyverek létében, mert a kételkedés a jó hozzáállás, egészséges, csak az a baj, hogy a fiúka nem olvassa a Neue Zürher Zeitungot, na jó az még nem baj, de az angol lapokat sem, az se baj, de még a Nemzet sajtószemléjét se, akár a Világhíradó után az m1-en, kár, hogy nem, mert akkor tudná, hogy ezek az aljas fegyverek igenis léteznek.

Mert akkor szimpi dolog ez az irányított népművelés, csak az a baj, hogy ebbe csak nagyon egyoldalúan szelektált dolgok kerülnek e, gyanítom magatoktól nem hoznátok szóba, hogy a történelmi-politikai elit közül ugyanmár ki-kicsoda gazdagította soraitokat, mi volt a szerepe a háborúkban, a forradalmakban, a gyászos 18-19-ben, a bolsevik puccsban, a kommunizmusban, a terrorizmusban és gyilkosságokban, és gyanítom nem említettétek volna az illuminátusokat, de a P2-őt se nagyon, persze hogy nem.

Nagyon szeretem, amikor valaki asztalhoz ül társadalmat tervezni, új világot rajzolni, ebből általában nagyon rossz szokott kisülni, milliós hullahegyek, gondoljatok a marxistákra, a bolsevikokra.

Aztán mire fel, ha belegondulunk, honnan a legitimáció, titeket ki választott, ki jogosított fel arra, hogy boldogítsátok az emberiséget, gyanítom senki, és e miatt nem tartoztok felelősséggel senkinek, mert titeket leszavazni nem lehet.

Szimpi dolog ez a fene nagy titokzatosság, de hát valahol ez a rizikó az egészben, most elhisszük, hogy olyanok vagytok, ahogy azt a topik taglalja, vagy mégse, és akkor van a baj, ha titokban történnek a dolgok, akkor minden lehet, ha ellenőrizni nem lehet, ott minden lehet.

Az Alapítványból nekem ösztönösen Öszvér és a Birodalom jött be! Csak azért se az Alapítvány! Juszt se!