DLala Creative Commons License 2000.12.22 0 0 7758
Basszus bout,
lemaradtam rólad... Én a 3. pást szélén álltam (késobb meg az asztalhoz legközelebbi széken ülve pontoztam, ing, nyakkendo), de mivel éppen a bírói dolgokat tárgyaltuk, meg Polgár Zsoltival (kickbox) beszélgettem, csak néha tudtam odapislantani a bemutatóra. Így nem is tudhattalak beazonosítani, pláne hogy nem is tudtam, hogy ott vagy.
Legközelebb szólj! Apropó, ti mikor tudtátok meg, hogy lesz ez az esemény?
Azért voltak pufibabák is, utánunk következtek, elég kiábrándító volt.
Elotte viszont a mi embereink estek egymásnak. Namost ahhoz képest, hogy touch contact van, tehát max. félero, a mieinkhez kellett legtöbbször orvost hívni (aki rutinosan a mi pályánk mellé települt...) Ha ezekután is azt mondja valaki, hogy a TKD nem kemény, nos... az egyszeruen tájékozatlan (de finomkodó lettem így Karácsonyra). Természetesen durvaságoknak nem szabadna elofordulnia, csakhát a fiatalok még tapasztalatlanok és hevesek (két feketeöves meccsén sokkal kisebb az esély a sérülésre). Viszont a rendszer muködik, azonos helyzetbol jóval nagyobbat ütnek (és azt foleg fejre!) mint mások. Ennek a fele is sok (illetve sem tréfa :) )

Apropó, tudjátok, hogy Molnár Robi nemrég Prágában megnyerte az amator kickbox VB-t? Elozo héten beugrott hozzánk edzésre és a fiúk kicsit felkészítették fejrúgásokból :-)

Na propagálásból ennyi elég lesz mára.

Előzmény: bout (7753)