eksön_ Creative Commons License 2000.12.16 0 0 549
Elbeszéhetünk egymás füle mellett. Az érdemi vitát nem én hanyagoltam, az egyetlen konkrét fölvetésre válaszoltam, az meg, hogy jogelméleti kérdésekben más véleményen vagy, hát istenem, biztos nem ugyanarra az egyetemre jártunk. De ennek a topiknak nem témája, ha esetleg nyitsz egy ilyet be fogok nézni.

A kötelmi jogról én bizony nem írtam ilyet. Még a kifejezést sem használtam. nem beszélve az egész jogrendszerről. Persze beállíthatod így is.
Azt fönntartom, hogy az ászf és a szoftverekkel kapcsolatos jogi szabályozás igenis bizonytalan, mivel nem alakult még ki stabil joggyakorlat, így az esetleg jogkövetni akaró közönség azt sem igen tudja mit jogkövessen.

Úgy látom, te viszont nagyon is otthon mozgol szerzői jogi kérdésekben, más nickkel együtt, akivel persze nem vagy azonos, csak esetleg mindketten egy helyről kapjátok a fizetéseteket, egy olyanról ahol elég határozott elképzelések vannak arról, hogyan kellene a szoftverjognak kinézni Magyarországon. És annak megfelelőek a hozzászólásaitok is. Egyébként nem arra céloztam, hogy azonosak vagytok, hanem arra, hogy csak e vita kedvéért nyitottatok egy külön nicket.

Továbbá olyan irányba terelitek a topik témáját amit itt a szakmából senki sem vitat, azaz a szerzői jogok érvényessége felé, miközben a téma akörül mozgott, vajon a BSA és a Rendőrség mindenben törvényesen jár-e el, illetve hogyan védhetjük meg jogainkat ezen szervekkel szemben.

Rajtam sincs füstszűrős sapka.:))

Előzmény: neked_008 (542)