szalka Creative Commons License 2000.12.14 0 0 4
Igen ahogy Kiran is irta irta a ferfiak G-pontja a prosztata( azaz a dulmirigy)el egybeesik.
Mivelhogy ez nem a kulso feluleten helyezkedik el, ezert sokkal nehezebb ingerelni es megtalalni mint a noi G- pontot. Hiszen az a noi kezzel kitapinthato(izgalmi allapotban) azaz sokkal konnyebb megtalalni es ingerelni is.
Azonkivul sokkal tobb no tud sajat G-pontjanak letezeserol, mint a ferfiak az ovekrol, amibol egyenesen kovetkezik, hogy kevesbe is tudnak vele mit kezdeni.
Merthogy szvsz az orgazmus tanulhato , tovabbfejlesztheto es azok az emberek akik ismerik sajat maguk erotikus pontjait es hogy azokat hogyan szeretik ha ingerlik erre a partnert is konnyebben megtudjak tanitani.
A szexualitassal foglalkozo irasokkal nekem egybeesik a tapasztalatom, azazhogy a ferfi G-pont inkabb csak akkor erzekeny es jol ingerelheto, ha a ferfi mar nagyon felizgult allapotban van. A masik, hogy miutan nem a borfeluleten helyezkedik el ezert a finom erintesszeru simogatas nem igazan tesz nagy hatast(vagy eppen semmit).
Amelyik parnal meg nem probaltak a ferfi G-pontjat ingerelni talan ugy lehetne megtanulni , hogy mikor a ferfi mar nagyon -nagyon fel van izgulva, legjobb hamar szinte az orgazmushoz kozeli allapotban van ekkor erdemes probalkozni meghozza nem is inkabb simogatassal, hanem ujjbeggyel finoman nyomogatni .
Talan legjobban akkor lehet raerezni, amikor a ferfi oralis kielegites kozben teljesen ellazul es konnyebb is figyelni a reakciojat, hogy milyen eros nyomasra reagal es pontosan hol is.
Jo probalkozast annak aki meg nem probalta, es tovabbi jo gyakorlast a haladoknak :-)