Iván Gábor Creative Commons License 2000.11.20 0 0 228
Kedves Fórumolvasók!

A tények alapján most már azt kell állítanom, hogy V.Z. Egely kereket vizsgáló cikke, amely megjelent az Élet és Tudományban 1998/16 számában egy burkolt és rafinált támogatás volt lényegében.

Ha ez nem igy lenne, akkor az eltelt két évben továbblépések történtek volna. A cikk azzal a látszólagos tényszerüséggel zárta le a témát, hogy rejtélyes a kerék működése és nincs rá teljes tudományos magyarázat.

Tehát nem volt véletlen Egely dicsérete sem; Ebben a témában ezt tartom az első korrekt cikknek a magyar tudományos sajtóban az elmult 50 év során.

Egely a cikk hatására még magabíztosabb lett, hiszen nyugodtan mondhatta, hogy az Élet és Tudományban is megpróbálták meglelni a kerék rejtélyét, de nem sikerült.

A Szkeptikusoktól kértem, hogy segítsenek a továbblépésben a kerékkel kapcsolatosan, de csak elútasításokat kaptam. Gondoltam, hogy hátha azzal van a probléma, hogy egy volt parakutató fogja esetleg az eredményt maga learatni és ez sérti őket. Ezért beléptem hozzájuk, hogy most már Szkeptikusként hátha támogatást kapok. Továbbra is inkább fékezést tapasztaltam. Gondoltam akkor keresek egy régi Szkeptikus társszerzőt hátha igy már csak elfogadják munkáimat és segítenek. Hát még erősebb kizártságot tapasztaltam.

Kértem hadd szólalhassak fel a témában a Szkeptikusok találkozóján. Elutasították, hogy itt már minden elhangzott ezzel kapcsolatosan régebben. Mondtan, hogy akkor mondja el más az új kutatási eredményeimet, azt is elutasították.

A V.Z. és sokan mások viszont szót kaptak semmitmondó már többször megismételt témákban.

Hát a Szkeptikusok ezen számomra érthetelen magatartását fejtse meg valaki, ha tudja.

A Szkeptikusokkal egyébbként akkor lett tele a hócípőm, amikor a V.Z. szélhámosságait tartalmazó bizonyítékaimat osztogattam azoknak, akik azt önként elfogadták tőlem és elkezdtek velem orbibálni és kitépték a kezemből a másnak átadni szándékozott anyagot. Ebben az anyagban a Fővárosi Főügyészség egyik határozatának a másolata is szerepelt. Tehát eléggé tényszerűnek mondható. Tehát azt szürtem le tanulságul, hogy a Szkeptikusok nem szeretik a tényeket.

Nahát én is csak ennit akartam mondani egyenlőre, de még televan a tarsolyom meglepetéssekkel.

Előzmény: Silan (222)