RIPityom Creative Commons License 2000.11.18 0 0 209
Kedves Zyx, Kelemen Péter és Iván Gábor!

Azon gondolkodtam el, vajon milyen igazán jó módszer szerint lehetne egyértelmüen kizárni az EM, a para- és mindenféle nem ismert hatásokat - úgy, hogy produkálva legyen a ~20f/p vagy az feletti érték.

Arra gondoltam, ha építenénk egy olyan speciális mükezet, természetesen ujakkal aminek a belsejében müanyag csövecskék lennének vezetve, akár egymásba fonva úgy, hogy az ujjakban visszafordulnának, alkalmassá téve különbözö hömérsékletü folyékony anyagok áramoltatásával elektromos pumpák segítségével - akár a vérerek mintájára -rendkívül komplex hőtérképet kaphatnánk.
Ezzel kiküszöbölhetővé válna
1.) a "para" dolgok bentmaradása a gyurmában - nevü lehetőség;
2.) számomra így látatlanban meghitelezve előállíthatnánk a stresszes emberre jellemző 8 şC fokos hőmérsékleti különbséget

Természetesen a kontroll kedvéért, mindkét esetben aljával felfele boritott aránylag nagy akvárium -szerűségben lyukon bedugva többször is produkálva a ~20 f/p körüli, vagy az az feletti értéket. Aminek a haszna:
hogy a kósza huzat és/vagy lélegzetvétel ne zavarja meg a masinát.

Most már csak egy kérdésem maradt -
Ki építi meg a Luke Skywalker MüKezét? :)

Hiszen Zyx és Kelemen Péter szeretné a "para" EM bigyók jelenlétét kimérni és az LSMK valószínüleg motolla módjára pörgetni fogja ezt az eszközt, meghiúsítva az EM esélyét... valószínüleg Iván Gábor szintén nem, hiszen őt már nem érdekli a ~6 f/p fölötti tartomány... nekem meg nincs ilyen forgó ketyerém :)

RiP
s kéretik a helyesírásom nem cikizni ;)