Jordi Culé Creative Commons License 2000.10.30 0 0 410
Sziasztok, akkor a bemutatkozással kezdem.
1989-94 között Barcelonában éltem, rendszeresen látogathattam kedvenc csapatom mérkőzéseit. Ez ugye a Cruyff-féle Barcelona volt, a kilencvenes évek legjobb klubcsapata, Zubizarreta, Ferrer, Koeman, Sergi, Guardiola, Bakero, Amor, Laudrup, Sztojcskov, Romario, Txiki Begiristain. (+ Busquets, Eusebio, Goycoechea, Nadal, Witcshge) Ez gondolom megmagyarázza, hogy miért drukkolok azóta is ennek a csapatnak.

A mostani helyzetről:
- Játékosállomány: Sajnos, még mindig a hülye van Gaal vásárlásainak eredményeit nyögjük, bár legalább a Bogarde-tól sikerült megszabadulni. Kapus-fronton viszont uiszonyú nagy baromságot követtünk el a nyáron, amikor Hesp és Vitor baia helyett ezt a bundesfrizurás francia majmot vásároltuk meg. Komolyan mondom, ilyen durva potyagólokat utoljára a Zubi tudott beszedni. Guardiola sérülése nagyon érzékenyen érinti az egész játékunkat, bár a Xavi egyre jobban pótolja. Hátvédsor rendben van, támadósorunk szintén (különösen, ha Kluivert felépül), egyedül a Petit-tel és a Simao-gyerekkel nem tudok megbarátkozni, nekik szerintem nincs helyük a kezdő tizenegyben.
- Edző: Egyrészt nem hiszek abban, hogy nagy csapatnak 'nagy' edzőre lenne szüksége, másrészt ez a Serra Ferrer sem tűnik azért a legjobb megoldásnak. Egy kis időt azért még adjunk neki, utána esetleg el lehetne gondolkozni az utódlás kérdésén. Cruyff sajnos addig biztos nem jön vissza, amíg gaspart az elnök.
- Közeljövő: A Bajnokságban még nem történt semmi, ez a hét végi eredmény is csak azt bizonyította, hogy tök felesleges volt a Madrid ellen annyira strapálnunk magunkat. A BL-ben viszont egyetlen egy lehetőségünk van a továbbjutásra, ez pedig valószínűleg nem tetszik a smucig Gaspartnak: lefizetni a Milant. Győzelemért fizetni nem bunda, példa volt már rá számos, nekünk sincs miért szégyenkeznünk. Egyébként én arról sem vagyok meggyőződve, hogy a Milan csak úgy magától nem veri meg a Leedset (pláne, ha a bizonyítani akaró tartalékokat játszatják).

Egyenlőre ennyi.
ui: hogy az istenbe lehet ilyen kis farkincás C betűt produkálni????????