Thulya Creative Commons License 2000.10.09 0 0 14954
orby: de én is lehettem. Mentem bejárni a jövő hetit. Ugyan valahol a kevélynyeregnél eltévesztettem és a hurkot fordított irányban tettem meg, de jó volt. Háztól-házig olyan 110 km, bruttó 6 óra 13 perc, kajázással, dumálással.
A brutál a túrában a pilismaróti fordítóponttól lesz, mert onnan folyamatosan felfele kell tekerni tizenhuszon kilométert, fel a 2bükkfanyeregig. (Sőt még később is lesz felfele, bár nem annyira húzós.)
Egyébként menetközben találkoztam Zozzz + feleséggel (bocs, nem tudom a nevét), úgyhogy vagy 50 m-en közös túrát rendeztünk, amikor is elváltak útjaink.
pumpa: nemrég (talán egy hónapja) írtam, én egy giyo 61-es, a József krt.-n vettem, nincs 2000 Ft. Nagyon jól lehet vele fújni és van rajta mérő is: szelepfordítással múlt héten talán csütörtök hajnali 3-kor járt jól egy outis, akinek a Karolina útnál eresztették le kerekeit, és a Gellért téren volt szerencséje találkozni velem. Először mi is csak a gumit fordítottuk, aztán a műanyag pöcköt is, és akkor ment bele mint állat. És nagyon könnyű volt vele fújni.