Szabadelvue Creative Commons License 2000.09.25 0 0 39
Kedves BaSand!

"az MDF körül nem volt, mert nem is lehetett olyan gárda, amelynek gyakorlata volt az államigazgatásban. Gondoljatok bele, hogy gyakorlatattal, csak azok rendelkezhettek, akikre az MDF nem kívánt támaszkodni."
- akkor miért nem támaszkodott a saját szavazóira? Inkább egy lelkes, de gyakorlatlan szakember, mint egy minden hájjal megkent, saját zsebre dolgozó, levitézlett pártkáder.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"elindult a médiában, hogy tömegével menekülnek a szakemberek az államigazgatásból, ez csak kis részben volt igaz. De ez elbizanytalanította a vezetést, mert a meglévőket nem volt kivel pótolni."
- nincsenek pótolhatatlan emberek. Egy bizonytalankodó vezetésnek persze kapóra jönnek az ilyen kifigások. Már a kormányalakítás is nagyon lassan, döcögve haladt.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Miután ezt a bizonytalanságot érzékelték, különösen a médiában, akik már táskával a hónuk alatt, kalappal a fejükön állva várták a kirúgást - egymásra néztek, visszaültek és elkezdtek "dolgozni"....No, SZVSZ ez volt az Antall kormány legnagyobb hibája, amely tevékenyen hozzájárult a választási vereséghez, és a bukáshoz is. "
- teljes mértékben egyetértek. Itt mutatta meg a kormány, hogy milyen erőtlen.

Amit még hozzátennék: a parasztnak vissza kellett volna kapnia a földet, a "kárpótlás" is nagyon szerencsétlenre sikerült.

Előzmény: BaSand (36)